Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κάτω Αχαία: Βουβός πόνος στην κηδεία της 8χρονης η Ειρήνης που έχασε τη μάχη με τη ζωή στο Μπέργκαμο

Μετά από αρκετές ημέρες, η σορός της 8χρονης Ειρήνης - που έχασε τη μάχη με τη ζωή στο Μπέρκαμο της Ιταλίας στις 4 Ιανουαρίου - έφτασε στην Κάτω Αχαΐα.

Το πρωί της Παρασκευής, οι γονείς της, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στο μικρό κοριτσάκι που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την καρδιά της.

Στις αρχές του χρόνου νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων στο Ρίο με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα, με τους γιατρούς να αποφασίζουν τη διακομιδή της στο Μπέργκαμο για μεταμόσχευση. Εκεί μεταφέρθηκε με C-130, με την ελπίδα να βρεθεί το μόσχευμα, ώστε να αντιμετωπιστεί η κατάστασή της. Δυστυχώς, το κοριτσάκι δεν άντεξε και λίγες ώρες αφότου έφτασε στην Ιταλία εξέπνευσε.

Το πρωί της Παρασκευής, η σορός της έφθασε στο σπίτι της, στα «τσιγγάνικα» της Κάτω Αχαΐας, όπου ο θρήνος για το μικρό αγγελούδι έκανε ακόμα και τους πιο δυνατούς να λυγίσουν. Στο πένθος της οικογένειας συμμετείχαν με τον δικό τους τρόπο και οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, η διακριτική παρουσία των οποίων κρίθηκε αναγκαία για την αποφυγή τυχόν συγκέντρωσης υπεράριθμων ατόμων.

Ενστολοι, αλλά και ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Χρήστος Λαμπρόπουλος, προχώρησαν σε μια κίνηση που αποδεικνύει εμπράκτως για ακόμα μια φορά το κοινωνικό πρόσωπο της τοπικής ΕΛΑΣ. Σεβόμενοι τις δύσκολες στιγμές που κλήθηκαν να διαχειριστούν πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της εξόδιου ακολουθίας και στο πλαίσιο της εφαρμογής των υγειονομικών μέτρων για τον covid -19 διένειμαν μάσκες - σε όσους δεν έφεραν - και εξέφρασαν την επιθυμία να «δουν» για τελευταία φορά το κορίτσι και να συμπαρασταθούν στους γονείς της, έστω για λίγα λεπτά.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την  πραγματική εικόνα της αναχώρησης των επισκεπτών του καρναβαλιού στην Πάτρα απέδωσε με μόλις τρεις του φωτογραφίες στην ανάρτησή του στο facebook, ο Γραμματέας της Ένωσης Αστυν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του Ηρακλή Σίψα, πρώην εκδότη της εβδομαδιαίας τοπικής εφημερίδας «Πατρινές Ώρες», και απευθύνει συλλυπη . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Οι δηλώσεις του Τούρκου προέδρου σχετικά με την παράνομη εισβολή στην Κύπρο το 1974 συνιστούν πρόδηλη στρέβλωση της ιστορικής αλήθειας και προσβολή στην μνήμη των θυμάτων” αναφέρο . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Δεν πέρασαν λίγα 24ωρα από την κιτς φιέστα του κ. Γεωργιάδη με τα απογευματινά χειρουργεία και η πολιτική της κυβέρνησης που υπονομεύει τη λειτουργία του δημόσιου συστήματος υγείας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την  πραγματική εικόνα της αναχώρησης των επισκεπτών του καρναβαλιού στην Πάτρα απέδωσε με μόλις τρεις του φωτογραφίες στην ανάρτησή του στο facebook, ο Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του Ηρακλή Σίψα, πρώην εκδότη της εβδομαδιαίας τοπικής εφημερίδας «Πατρινές Ώρες», και απευθύνει συλλυπητήρια από καρδιάς, σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής επιτίθεται με σφοδρότητα προς τους υπευθύνους για την παράνομη δράση πλανοδίων. Συγκεκριμένα αναφέρει: Το τριήμερο της κορύφωσης των
Image
Image

Search