Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κάτω Αχαία: Βουβός πόνος στην κηδεία της 8χρονης η Ειρήνης που έχασε τη μάχη με τη ζωή στο Μπέργκαμο

Μετά από αρκετές ημέρες, η σορός της 8χρονης Ειρήνης - που έχασε τη μάχη με τη ζωή στο Μπέρκαμο της Ιταλίας στις 4 Ιανουαρίου - έφτασε στην Κάτω Αχαΐα.

Το πρωί της Παρασκευής, οι γονείς της, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στο μικρό κοριτσάκι που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την καρδιά της.

Στις αρχές του χρόνου νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων στο Ρίο με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα, με τους γιατρούς να αποφασίζουν τη διακομιδή της στο Μπέργκαμο για μεταμόσχευση. Εκεί μεταφέρθηκε με C-130, με την ελπίδα να βρεθεί το μόσχευμα, ώστε να αντιμετωπιστεί η κατάστασή της. Δυστυχώς, το κοριτσάκι δεν άντεξε και λίγες ώρες αφότου έφτασε στην Ιταλία εξέπνευσε.

Το πρωί της Παρασκευής, η σορός της έφθασε στο σπίτι της, στα «τσιγγάνικα» της Κάτω Αχαΐας, όπου ο θρήνος για το μικρό αγγελούδι έκανε ακόμα και τους πιο δυνατούς να λυγίσουν. Στο πένθος της οικογένειας συμμετείχαν με τον δικό τους τρόπο και οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, η διακριτική παρουσία των οποίων κρίθηκε αναγκαία για την αποφυγή τυχόν συγκέντρωσης υπεράριθμων ατόμων.

Ενστολοι, αλλά και ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Χρήστος Λαμπρόπουλος, προχώρησαν σε μια κίνηση που αποδεικνύει εμπράκτως για ακόμα μια φορά το κοινωνικό πρόσωπο της τοπικής ΕΛΑΣ. Σεβόμενοι τις δύσκολες στιγμές που κλήθηκαν να διαχειριστούν πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της εξόδιου ακολουθίας και στο πλαίσιο της εφαρμογής των υγειονομικών μέτρων για τον covid -19 διένειμαν μάσκες - σε όσους δεν έφεραν - και εξέφρασαν την επιθυμία να «δουν» για τελευταία φορά το κορίτσι και να συμπαρασταθούν στους γονείς της, έστω για λίγα λεπτά.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας 25χρονος αλλοδαπός που εργαζόταν σε πορτοκαλεώνα στην περιοχή του Λεήμανα Λακωνίας τραυματίστηκε θανάσιμα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος νεαρός βρισκόταν στο σίδερο σύν . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμθηκε να δικαστεί ο 56χρονος παρουσιαστής εκπομπών που κατηγορείται για υποθέσεις εκβίασης δύο ατόμων μετά από δημοσιεύματα σε εφημ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία φρικιαστική ιστορία αναβίωσε χθες (22/04) στις δικαστικές αίθουσες στα Ιωάννινα, όπου στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε ένας 44χρονος Αλβανός που φέρεται να δολοφόνησε ένα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μαζική συμμετοχή στις πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις, που πραγματοποιούνται την Τετάρτη 1η Μαΐου 2024 σε όλη τη χώρα, καλεί η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ιδιαίτερα χρήσιμα συμπεράσματα για το παρόν και το μέλλον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, εξήχθησαν από την εξαιρετική επιστημονική ημερίδα με τον ευρηματικό τίτλο:Από τον ρεπόρτερ του 19ου   αιώνα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την ευκαιρία του επετειακού εορτασμού για τα 100 χρόνια ΤΕΕ, υλοποιείται μια πολυποίκιλη δράση ενημέρωσης του κοινού για την προσφορά του Επιμελητηρίου, φέρνοντας πιο κοντά το ΤΕΕ, τα Περιφερειακ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σημαντικά θέματα που μεταξύ των άλλων αφορούν τη βελτίωση των υποδομών τηςΠεριφέρειας, αλλά και την αποτύπωση του κοινωνικού της έργου εγκρίθηκαν σήμεραΔευτέρα, 22 Απριλίου 2024, από την Περιφερειακή
Image
Image

Search