Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αχαία : Αναζητήσεις στο Παναχαϊκό μετά απο τηλεφώνημα για ζευγάρι που είχε χαθεί

Κανένα στοιχείο για την ύπαρξη ατόμων στο βουνό, στην περιοχή του Παναχαϊκού, δεν βρήκαν οι πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις που αναζητούσαν ζευγάρι από αργά το βράδυ. Να σημειωθεί ότι σήμανε συναγερμός στις αρχές όταν άνδρας τηλέφωνησε λέγοντας πως έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους σε περιοχή του Παναχαϊκού όρους. Πάντως καμι΄'α εξαφάνιση δεν είχε δηλωθεί στην Αστυνομία τις τελευταίες ώρες.

Το ρεπορτάζ που προηγήθηκε:

Συναγερμό σε Πυροσβεστική και Αστυνομία προκάλεσε τηλεφώνημα που έγινε από ζευγάρι, αργά το βράδυ της Κυριακής. Αστυνομικοί και πυροσβέστες συνεχίζουν τις αναζητήσεις στο βουνό. Κάτοικοι στο Πετρωτο ανέφεραν οτι ειδαν το μεσημέρι ενα όχημα να κινείται στην περιοχή. Οι έρευνες συνεχίζονται, αλλα τη νύχτα ήταν δύσκολα, λόγω των καιρικών συνθηκών και της δυσκολίας να κινηθούν τα οχήματα. Πρόκειται για μία περιοχή που ξεκινά περίπου πίσω απο την Αχαια Κλάους και οδηγει προς Παναχαικό.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε καλώντας την Πυροσβεστική μέσω του αριθμού "112" ο καλών, τα δύο άτομα έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους και τόνισε οτι βρίσκονται στην θέση Τοπόλοβα, στην ευρύτερη περιοχή του Πετρωτού.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ζεστό κλίμα το βράδυ της Δευτέρας στο "3,14 Project" για την ανοιχτή εκδήλωση της Ο.Μ Ρίου και της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία με θέμα "Ευρωεκλογές . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις νίκες και τη δεύτερη θέση στη La Liga, καθώς ξεπέρασε το εμπόδιο της Σοσιεδάδ στο Μοντζουίκ με 2-0. Ο Γιαμάλ έβαλε τις βάσεις για το τρίποντο στο 40ο λ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Φιορεντίνα νίκησε 2-1 τη Μόντσα στην έδρα της με ανατροπή και παρά τις αλλαγές στις οποίες προχώρησε ο Βιτσέντσο Ιταλιάνο. Οι φίλοι των βιόλα έχουν στο μυαλό τους και τον τελικό . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Φιορεντίνα ξεπέρασε το εμπόδιο της Μόντσα στο Αρτέμιο Φράνκι με ανατροπή (2-1), παρά το ροτέισον που έκανε ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο, ώστε η ομάδα του να έχει φρεσκάδα. Οι φιλοξενούμε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ζεστό κλίμα το βράδυ της Δευτέρας στο "3,14 Project" για την ανοιχτή εκδήλωση της Ο.Μ Ρίου και της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία με θέμα "Ευρωεκλογές και Δημόσια Υγεία".
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης με τον πρόεδρο του  Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το νέο Δημαρχείο της Πάτρας ανοίγει επίσημα τις πόρτες του το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. για να υποδεχθεί εκείνους που έζησαν το κτήριο του παλαιού Αρσακείου ως μαθητές, εκπαι
Image
Image

Search