Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Προσποιούνταν την οικονομική σύμβουλο και αποσπούσε χρήματα από ανυποψίαστους

Tο κουβάρι ακόμη μιας απάτης ξετύλιξαν οι Αστυνομικοί της Πάτρας. Πρόκειται για απάτη σε βάρος γυναίκας από την Πάτρα η οποία εξαπατήθηκε από άλλη γυναίκα που προσποιούνταν την οικονομική σύμβουλο.

Σύμφωνα με την δικογραφία, η παθούσα πείστηκε να εγκαταστήσει στον υπολογιστή της εφαρμογή, ώστε να έχει απομακρυσμένη πρόσβαση η άγνωστη δράστιδα για να πραγματοποιήσει μεταφορά ποσού που ανέρχεται στα 5.000 ευρώ, τα οποία την είχε πείσει πως θα επενδύονταν. 

 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας:

 

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστης δράστιδας, η οποία προσποιούμενη οικονομική σύμβουλο εταιρείας, έπεισε γυναίκα στην Πάτρα να συνεργαστούν με σκοπό την επένδυση των χρημάτων της, ζητώντας της να καταθέσει το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ, ως αρχικό ποσό επένδυσης και στη συνέχεια το χρηματικό ποσό των (5.000) ευρώ.

 

Η παθούσα πείστηκε από τα λεγόμενα της δράστιδας και εγκατέστησε στον υπολογιστή της εφαρμογή, με αποτέλεσμα η δράστιδα, να αποκτήσει απομακρυσμένη πρόσβαση σε αυτόν και να πραγματοποιήσει μεταφορά του χρηματικού ποσού των (5.000) ευρώ, από λογαριασμό της παθούσας, σε άλλο τραπεζικό λογαριασμό.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Το κλίμα νευρικότητας και ανησυχίας που πυροδοτήθηκε από τις τελευταίες εξελίξεις στη Μ. Ανατολή και ειδικότερα με την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ εξακολουθεί να αποτυπώνεται . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πι . . .
LIFE STYLE

Το ενδεχόμενο του γάμου με τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, ρώτησε ένας δημοσιογράφος τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, κατά τη διάρκεια δημόσιας εξόδου το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου. Την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
Image
Image

Search