Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την Ακράτα επισκέφθηκε ο Φωκίωνας Ζαΐμης

Την περιοχή της Ακράτας επισκέφθηκε την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίωνας Ζαΐμης μαζί με τους συνεργάτες του και συναντήθηκαν με τοπικούς παράγοντες.

Αρχικά ο κ. Ζαΐμης ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργο Σακελλαρόπουλο, την ταμία Μαρία Οικονομοπούλου,  το μέλος του Δ.Σ. Γιάννη Ψαράκο, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αθανάσιο Στούμπο και τον Δημοτικό Σύμβουλο Πάνο Γιαννούλη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν η Ακράτα και η Αιγείρα αλλά και τα αιτήματά τους. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τοπικές επιχειρήσεις προκειμένου να  συζητήσει με τους επαγγελματίες  και να ακούσει  τις προτάσεις τους. 

«Ο πρώην Δήμος Ακράτας εκτείνεται στα ορεινά από τα νερά της Στύγας έως και την θάλασσα και συμπεριλαμβάνει μια ποικιλία μικρομεσαίων αγροδιατροφικών και τουριστικών επιχειρήσεων (κυρίως) με μοναδική ποιότητα προϊόντων. Οι δυνατότητες της περιοχής είναι μεγάλες αλλά χρειάζεται σχεδιασμός, δουλειά και συνεργασία πολιτικών δυνάμεων. Από την πλευρά της η Περιφέρεια Δυτική Ελλάδος είναι ανοικτή σε κάθε ιδέα που αποσκοπεί στο οικονομικό και κοινωνικό συμφέρον», δήλωσε ο κ. Ζαΐμης.

Τέλος, ο κ. Ζαΐμης επισκέφθηκε τον εξαιρετικό τεχνίτη του ξύλου από την Ακράτα  Κωνσταντίνο Νικολάου, ο οποίος μέσα από παραδοσιακές τεχνικές δημιουργεί πάνω σε ρίζες ελιάς μοναδικά ξυλόγλυπτα με απίστευτες λεπτομέρειες «ζωντανεύοντας» στιγμές της ιστορίας μας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το πρόγραμμα MOTIVATE – Motivating teachers4Europe και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας διοργ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο επισκέφθηκαν σήμερα καθηγητές και μαθητές από την Κροατία και συγκεκριμένα από το σχολείο Poljoprivredno šumarska škola Vinkovci, στο π . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η Ολυμπιονίκης και υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βούλα Πατουλίδου θα επισκεφθεί σήμερα Παρασκευή  στις 12 το μεσημέρι τα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Πε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα μνήμης η σημερινή, Τετάρτη 19 Απριλίου. Συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από την έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση, που προκάλεσε τον θάνατο έξι Πατρινών: Του 58χρονου Γιώργου Παπασωτηρόπο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το πρόγραμμα MOTIVATE – Motivating teachers4Europe και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας διοργάνωσαν  διήμερη επιμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα μνήμης η σημερινή, Τετάρτη 19 Απριλίου. Συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από την έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση, που προκάλεσε τον θάνατο έξι Πατρινών: Του 58χρονου Γιώργου Παπασωτηρόπουλου, του 53χρονου Β
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη
Image
Image

Search