Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Διαμαρτυρία απο το Εργατικό Κέντρο και φορείς στην Περιφέρεια

Το Εργατικό Κέντρο ενημερώνει: 

Σας ενημερώνουμε ότι, η προγραμματισμένη για αύριο παράσταση διαμαρτυρίας και επίδοση της επείγουσας ανοιχτής επιστολής του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, το οποίο προσυπογράφουν 67 φορείς της πόλης μας, απαιτώντας άμεσα μέτρα ενίσχυσης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, δεν θα γίνει στα γραφεία του Περιφερειάρχη λόγω απουσίας του, αλλά στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χ. Μπονάνου στις 11:00 π.μ., Πανεπιστημίου 254 (Πίσω από την INTRACOM).

Καλούμε και τα υπόλοιπα σωματεία και φορείς της Πάτρας να υπογράψουν την επιστολή του Εργατικού Κέντρου, να δυναμώσουν τη διεκδίκηση και τον αγώνα για ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας. Μόνο θωρακίζοντας το δημόσιο σύστημα υγείας μπορεί να αντιμετωπιστεί η πανδημία και ταυτόχρονα να προχωρήσει άμεσα ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού.

Επισυνάπτουμε εκ νέου την Επείγουσα Ανοιχτή Επιστολή με τους φορείς και τα σωματεία της Πάτρας που την υπογράφουν.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή χρωμάτων παραδόθηκε, μετά από πλειστηριασμό, το κατασχεθέν, από το Τελωνείο Σερρών εμπόρευμα 25.700 λίτρων διαλυτικών μειγμάτων, α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερυμανθείας Τριταία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή, την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου 2024, ώρα 09:00,στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, με τα παρακάτω θέματα: Έγκριση πληρωμής Λειτουργικών Εξόδων (Δ.Ε.Η., Τηλεφωνικά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερυμανθείας Τριταίας για τους μαθητές τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 2
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει και συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα θα απουσιάζουν από τα σπίτια τους, να είναι ιδιαίτερα π
Image
Image

Search