Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Σε αναβρασμό στην Κιβωτό της Αγάπης - 17 ήδη τα κρούσματα

Σε αναβρασμό είναι για ακόμη μια μέρα φιλοξενούμενοι και προσωπικό στην Κιβωτό της Αγάπης.

Μέχρι ώρας στο ίδρυμα έχουν εντοπιστεί 17 επιβεβαιωμένα κρούσματα τόσο σε τροφίμους όσο και σε μέλη του προσωπικού, όμως η ανησυχία δεν λέει να κοπάσει αφού αρκετοί από τους φιλοξενούμενους - που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί ως κρούσματα - εμφανίζουν ύποπτα συμπτώματα.

Μέχρι ώρας τα συμπτώματα είναι ήπια και όσοι θεωρούνται ύποπτα κρούσματα έχουν απομονωθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Παράλληλα μέσα στην ημέρα αναμένονται τα αποτελέσματα από τα δείγματα που έχουν ληφθεί, τόσο από διαμένοντες όσο και από το προσωπικό, και έχουν αποσταλεί για μοριακό έλεγχο. Υπενθυμίζεται ότι στην Κιβωτό της Αγάπης οι τρόφιμοι φτάνουν τους 70, ενώ όσοι έχουν διαπιστωθεί ως θετικοί στον κορονοϊό έχουν απομονωθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπως επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Οι συνήγοροι της οικογένειας της Κυριακής υποστηρίζουν ότι παρακωλύθηκε η έγκαιρη εξέταση του κατηγορουμένου, αλλά και τη ματαίωση της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.  Αναλυτικά τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το νέο Δημαρχείο της Πάτρας ανοίγει επίσημα τις πόρτες του το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. για να υποδεχθεί εκείνους που έζησαν το κτήριο του παλαιού Αρσακεί . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένα κορίτσι 6 ετών τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι της Τετάρτης όταν δέχθηκε επίθεση από σκύλο στην Υάμεια, στην Μεσσηνία. Το περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, tharr . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο αντεισαγγελέας Εφετών Λαμίας Νικήτας Θεολογίτης άσκησε έφεση στο βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, με το οποίο κρίθηκε αποφυλακιστέος με 3 περιοριστικούς . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το νέο Δημαρχείο της Πάτρας ανοίγει επίσημα τις πόρτες του το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. για να υποδεχθεί εκείνους που έζησαν το κτήριο του παλαιού Αρσακείου ως μαθητές, εκπαι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγρινίου και ειδικότερα της Λεπενούς από την είδηση του τραγικού θανάτου 23χρονου, ο οποίος και έδωσε τέλος στην ζωή του. Ο νεαρός εντοπίστηκε νεκρός το πρωί τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε πριν απο λίγα λεπτά στην αστυνομία της Πάτρας. Σε πολυκατοικία επί της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών Αθηνών 150, εντοπίστηκε το πτωμα ενός ανθρώπου. Επί τόπου σπεύδουν δυνάμεις της αστυ
Image
Image

Search