Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Εθελοντική αιμοδοσία και rapid test στο Επιμελητήριο

Νεότερα: Μεγάλες ουρές που φτάνουν μέχρι την πλ. Όλγας έχουν σχηματιστεί για ακόμα ένα πρωινό Σαββάτου έξω από το Επιμελητήριο Αχαΐας στη Ρήγα Φεραίου, όπου πραγματοποιούνται και σήμερα δωρεάν rapd test κορωνοϊού. Στην ουρά μάλιστα σήμερα, περιμένουν για να ελεγχθούν ακόμα και παιδιά!

Πρώτη Ενημέρωση: Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαΐας και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του Γ.Ν. Παίδων «ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ» Πατρών οργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στον ισόγειο χώρο του Επιμελητηρίου, Μιχαλακοπούλου 58 (Ρ. Φεραίου).

Συγκεκριμένα, οι τρεις συνεργαζόμενοι φορείς  προσκαλούν τα μέλη τους, αλλά και κάθε πατρινό πολίτη, με αφορμή τη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων, με rapid test,  να προσφέρουν αίμα, μετά τον έλεγχο, τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, το πρωινό του Σαββάτου από τις 9:30 ως τις 13:30, ως ένδειξη ανθρωπισμού και συνεισφοράς στις ανάγκες  που αντιμετωπίζει το Κέντρο Αίματος του Π.Γ.Ν.Π. «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ». Λόγω της νέας πανδημίας, οι ελλείψεις σε φιάλες αίματος είναι σημαντικές, με αποτέλεσμα πολλοί ασθενείς, που χρειάζονται μεταγγίσεις  να μένουν αβοήθητοι.

Μέριμνα των συνεργαζόμενων φορέων είναι η δημιουργία μιας ασπίδας πρόληψης για τους συμπολίτες μας τόσο με την ανίχνευση ασυμπτωματικών κρουσμάτων του νέου κορονοιού,  όσο και με τη συγκέντρωση μονάδων αίματος, που θα ανακουφίσουν τις αιματολογικές ανάγκες χρονίων πασχόντων και νοσηλευομένων ασθενών στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης μας. 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search