Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Γενικό Νοσοκομείο Πύργου: Έντονη ανησυχία από την έλλειψη προσωπικού

Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει σε όλη την Ηλεία, η κατάσταση που επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου και γενικότερα στα νοσοκομεία όλης της Ηλείας, από την έλλειψη προσωπικού. Οι τελευταίες εξελίξεις, με την παραίτηση της παθολόγου κας Μαρίας Καλαπόδη από την παθολογική κλινική του Γενικού νοσοκομείου Πύργου και η εξαιρετικά πιθανή παραίτηση της παθολόγου κας Θεοδώρας Νικολοπούλου από τον ίδιο νοσοκομείο, ήταν χθες το κύριο θέμα συζήτησης των πολιτών του νομού, οι οποίοι φυσικά θέλουν να τους παρέχεται η καλύτερη δυνατή φροντίδα, σε περίπτωση που χρειαστούν οι ίδιοι ή κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο να επισκεφτούν το μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα του νόμου.

Η διοίκηση του νοσοκομείου δεν έχει αντιδράσει ακόμη επίσημα στις παραιτήσεις των δύο παθολόγων, και το μόνο το οποίο τονίζεται είναι ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή η διαδικασία πρόσληψης τεσσάρων παθολόγων, πού όμως είναι άγνωστο πού θα καταλήξει και πόσο καιρό θα χρειαστεί για να έρθουν οι νέοι ιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.

Όπως ανέφερε το patrisnews σε χθεσινό αναλυτικό ρεπορτάζ για την κατάσταση αυτή τη στιγμή στην παθολογική κλινική του Πύργου, η διοίκηση προσπαθεί να βρει λύσεις, κάτι που όμως δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.

Ήδη προχθές, Πέμπτη, έκανε εφημερία στην παθολογική κλινική γιατρός από την Πάτρα, κάτι που ενδέχεται να συμβεί και τις επόμενες ημέρες, αφού υπάρχει αίτημα της διοίκησης προς την 6η ΥΠΕ, για να δοθεί προσωρινή λύση σε αυτό το πολύ σημαντικό πρόβλημα που υπάρχει, από την έλλειψη παθολόγων.

Καλό είναι να υπάρξει ψυχραιμία και σοβαρότητα γι’ αυτό το πολύ δύσκολο θέμα, αφού όλοι θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην καλύτερη δυνατή λειτουργία των κλινικών του μεγαλύτερου νοσοκομείου της Ηλείας, ιδίως σε μία εποχή όπου έχουμε το τρίτο κύμα της πανδημίας και καθημερινά πλέον καταφθάνουν ασθενείς στο νοσοκομείο του Πύργου.

Είτε με κορωνοϊό, είτε με την απλή γρίπη ή με κάποια άλλη ασθένεια. Και πρέπει σίγουρα η πολιτεία να δώσει άμεσα λύσεις, προτού τα πράγματα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα από ότι είναι αυτή την περίοδο…

Πηγή:patrisnews

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (25/4) ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ. Ο πρωθυπουργός έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει των ε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το πολιτικό ντόμινο με τις «ορφανές» ψήφους των Σπαρτιατών μετά το «άκυρο» στη συμμετοχή τους στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στις αντιπαραθέσεις μετα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για κάτι τέτοια βράδια τον πήρε, για κάτι τέτοια βράδια πήρε κι αυτός την απόφαση να περάσει στην απέναντι πλευρά του ποταμού και να φορέσει την πράσινη φανέλα. Ο Κώστας Σλούκας έπ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο αγώνας της Ουντινέζε με τη Ρόμα ξεκίνησε στις 14 Απριλίου, ωστόσο διεκόπη στο 71ο λεπτό, καθώς ο Εντικά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και αποφασίστηκε να διακοπεί το ματς. Το σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
Image
Image

Search