Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νοσοκομείο Αμαλιάδας- Θετικοί δύο χειρουργηθέντες ασθενείς

Θετικά είναι τα δείγματα δύο ασθενών που χειρουργήθηκαν στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας και έλαβαν εξιτήριο πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των μοριακών ελέγχων, με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός για όσους ήρθαν σε επαφή μαζί τους.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες δύο περιστατικά που εισήχθησαν την περασμένη Πέμπτη στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας ως τακτικά χειρουργεία βρέθηκαν εκ των υστέρων θετικά με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη ανησυχία τόσο στο νοσοκομείο όσο και στο περιβάλλον των δύο χειρουργηθέντων.

Συγκεκριμένα με την είσοδο των ασθενών στο Νοσοκομείο, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, λήφθηκαν rapid test τα οποία βγήκαν αρνητικά. Στη συνέχεια, όταν εισήχθησαν στη Χειρουργική Κλινική, λήφθηκαν και μοριακά τεστ.

Τα αποτελέσματα των μοριακών δεν βγήκαν την Παρασκευή, όπως γίνεται συνήθως, αλλά το πρωί του Σαββάτου, τη στιγμή που τα χειρουργεία στην Αμαλιάδα γίνονται Τρίτη και Παρασκευή. Ο υπεύθυνος γιατρός δεν περίμενε τα τεστ PCR αλλά προχώρησε κανονικά στη διαδικασία των επεμβάσεων.

Οι δύο ασθενείς ένας άντρας και μια γυναίκα που νοσηλεύτηκαν κανονικά τουλάχιστον ο ένας και με άλλους ασθενείς στον ίδιο θάλαμο ,στη συνέχεια έλαβαν εξιτήριο , ύστερα από χειρουργείο κοίλης και χολής, με τη διασπορά του ιού να είναι άγνωστο τι διαστάσεις έχει λάβει.

Στο Νοσοκομείο έγινε απολύμανση και η λειτουργία του συνεχίζεται κανονικά.

πηγή: patrisnews

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Το κλίμα νευρικότητας και ανησυχίας που πυροδοτήθηκε από τις τελευταίες εξελίξεις στη Μ. Ανατολή και ειδικότερα με την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ εξακολουθεί να αποτυπώνεται . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πι . . .
LIFE STYLE

Το ενδεχόμενο του γάμου με τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, ρώτησε ένας δημοσιογράφος τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, κατά τη διάρκεια δημόσιας εξόδου το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου. Την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
Image
Image

Search