Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εποχικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο στην Ορεινή Αιγιάλεια, ζητάει η Χρ. Αλεξοπούλου

 

Αναφορά για την αναγκαιότητα δημιουργίας εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου στην κοινότητα Αγίας Βαρβάρας του δήμου Αιγιαλείας, απέστειλε προς τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Νικόλαο Χαρδαλιά, η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου, κατόπιν αιτήματος του Προέδρου της κοινότητας κ. Αθανασίου Ξυγκά, προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου.

Η βουλευτής επισημαίνει στην αναφορά της, τη δυσκολία προσέγγισης της περιοχής από το υπάρχον πυροσβεστικό κλιμάκιο της Ακράτας, και τους κινδύνους που αυτό εγκυμονεί σε περίπτωση πυρκαγιάς.

«Ζήτησα από τον κ. Υφυπουργό να εντάξει στον άμεσο σχεδιασμό, την ίδρυση εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου, για την προστασία της ευρύτερης περιοχής, η οποία είναι εξαιρετικής ομορφιάς και σημασίας για ολόκληρη την Αχαΐα», δήλωσε η Βουλευτής.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φυλακές Μαλανδρίνου θα μεταχθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος ηγετικό στέλεχος των αντιεξουσιαστών στην Πάτρα, που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τη Δευτέρα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

O χρυσός Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας το 1996 στην Ατλάντα και Αργυρός Ολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα, Νίκος Κακλαμανάκης αναγορεύεται σήμερα σε επίτιμο Διδάκτορα των Τμημάτων Λογοθερ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μπαράζ επαφών σε Υπουργεία στην Αθήνα είχε ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θόδωρος Μπαρής θέτοντας σειρά σημαντικών ζητημάτων. Συγκεκριμένα, ο κ. Μπαρής επισκέφθηκε το Υπουργείο Εσωτερικών, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ – Ημέρα Δράσης του Προγράμματος «κι αν ήσουν εσύ;» την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών. Στην εκδήλωσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φυλακές Μαλανδρίνου θα μεταχθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος ηγετικό στέλεχος των αντιεξουσιαστών στην Πάτρα, που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τη Δευτέρα, για συμμετοχή στην
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

O χρυσός Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας το 1996 στην Ατλάντα και Αργυρός Ολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα, Νίκος Κακλαμανάκης αναγορεύεται σήμερα σε επίτιμο Διδάκτορα των Τμημάτων Λογοθεραπείας και Φυσικοθερ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ – Ημέρα Δράσης του Προγράμματος «κι αν ήσουν εσύ;» την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών. Στην εκδήλωση που είχε τίτλο «Μα
Image
Image

Search