Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ρηγανόκαμπος: Θετικά 3 από τα 47 rapid test

Θετικά είναι τα «μηνύματα» στον καταυλισμό των Ρομά στον Ρηγανόκαμπο από τα rapid test που διενεργήθηκαν σήμερα από τον ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με το Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) και την Αντιδημαρχίας Υγείας και Πρόνοιας. Από τα 47 τεστ που έγιναν, βρέθηκαν θετικά τα 3. Σύμφωνα με το Πρωτόκολλο της Πολιτικής Προστασίας, θα γίνουν από τον ΕΟΔΥ, νέα test για τον covid – 19 στον καταυλισμό και την Κυριακή 7 Μαρτίου.  Και σήμερα στους Ρομά, διανεμήθηκαν τρόφιμα και υγειονομικό υλικό, από την Αντιδημαρχία Υγείας και Πρόνοιας και τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συγκλονιστική ήταν, για μια ακόμη φορά, η Μαρία Καρυστιανού, η μητέρα της 20χρονης Μάρθης Ψαροπούλου, που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη, στην ομιλία της στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρ . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας, Χαράλαμπος Μπονάνος, έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο fb, στον απόηχο του Πατρινού Καρναβαλιού: Μετά το ξεφάντωμα, ώρα για αναστοχασμό κ . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Αριστεράς, Σία Αναγνωστοπούλου, έκανε μια ιδιαίτερη ανάλυση, εν είδει σχολίου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την τακτική της ΝΔ και τα πολιτικά αντ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός έχει ως βασική επιλογή στην δεξιά πλευρά της άμυνας τον Ροντινέι, έχει κλείσει ήδη για το καλοκαίρι τον Πορτογάλο Κοστίνια από τη Ρίο Άβε, αλλά στην Βραζιλία τον συνδέ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά ξέσπασε σε σταθμευμένο όχημα στην συμβολή των οδών Ηλείας και Γερμανού στην Πάτρα, το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας. Στο σημείο σπεύδει πυροσβεστική και αστυνομία. Η φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων:  Η μεγάλη γιορτή του Πατρινού Καρναβαλιού, του Καρναβαλιού τηςΕλλάδας, έφθασε στο τέλος της.Όλες οι εκδηλώσεις στέφθηκαν με επιτυχία και ειδικά το τελευταίοτριήμερο, κατ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η περιφερειακή παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» με επικεφαλής τον Κώστα Καρπέτα,θέτει τρία σημαντικά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους των Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλοακ
Image
Image

Search