Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Πάτρα Ενωμένη»: «Ο Μαυρογυαλούρος ξαναήρθε στην Πάτρα!»

Πριν από 12 περίπου χρόνια, όταν έγινε μια προσπάθεια να λειτουργήσει ένα αναψυκτήριο στην Παραλία, ο κ. Πελετίδης πρωτοστατούσε τότε να μην προχωρήσει απολύτως  τίποτα γιατί δήθεν «υποβαθμίζεται η εικόνα του θαλασσίου μετώπου της Πάτρας». Το αποτέλεσμα ήταν ο εν λόγω επιχειρηματίας που προωθούσε το έργο να υποστεί μεγάλη ζημιά και ο συγκεκριμένος χώρος να γίνει αντλιοστάσιο…

Σήμερα έρχεται ο… προστάτης του θαλασσίου μετώπου κ. Πελετίδης να φτιάξει αντλιοστάσια στα Ροϊτικα και στα Βραχνέικα, όντας ανακόλουθος με όσα υποστήριζε το 2009. Ενώ, δηλαδή, τότε έλεγε με στόμφο «να κατεδαφιστεί το κτήριο, να μην γίνει τίποτα…», στις μέρες μας έρχεται ο ίδιος για να φτιάξει δυο αντλιοστάσια πάνω στην θάλασσα!

Γεννιούνται αμέσως-αμέσως δυο ερωτήματα:

Πρώτον, τα αντλιοστάσια είναι νόμιμα; Τηρούν όλες τις νόμιμες προδιαγραφές;

Και δεύτερον, τώρα δεν καταστρέφεται αλήθεια το θαλάσσιο μέτωπο;

Δυστυχώς, ο τάχα υπερασπιστής των αδυνάμων όχι μόνο αγνοεί, αλλά και εκμεταλλεύεται την όποια αδυναμία αντίδρασης, σε περιοχές, μάλιστα, που ταλαιπωρούνται πολύπλευρα.

Την ίδια ώρα, που ο ίδιος φτιάχνει υπέργεια αντλιοστάσια, κόπτεται – δικαίως, βέβαια, όπως όλοι μας – για την υπογειοποίηση του τραίνου. 

Κι αν για το τραίνο τα κόστη είναι σαφώς πολλαπλάσια, γιατί δεν μπορεί, αλήθεια, να κάνει υπόγεια τα δυο αντλιοστάσια που αφορούν πολύ μικρότερα οικονομικά μεγέθη; 

Δυστυχώς κ. Πελετίδη, όταν η ευθύνη της υπογειοποίησης ανήκει αλλού, κάνουμε με μεγάλη άνεση επαναστατική γυμναστική. Οταν καλούμαστε, όμως, εμείς να διαχειριστούμε καταστάσεις, δεν θέλουμε ούτε καν κριτική. 

Με απλά λόγια: Ο Μαυρογυαλούρος ξαναήρθε στην Πάτρα! 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο θα ανακοινώσει σήμερα την απόφαση του για μία από τις πιο αποκρουστικές υποθέσεις, με θύμα ένα ανήλικο παιδί, που έχουν απασχολήσει την Δικαιοσύνη. Την υ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ένας αγρότης χθες (28/03) το πρωί, στην Στιμάγκα Κορινθίας, κατά την διάρκεια εργασιών σε χωράφι. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, ο άτυχος ά . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός λειτουργίας την θα είναι την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, όλες οι υπηρεσίες της ΗΔΙΚΑ ΑΕ από τις 8:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ., λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης του Πληροφοριακο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση σκύλων σε γυναίκα εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης, σε πάρκινγκ της οδού Μάντικα στη Ραφήνα. Όπως αναφέρει το irafina.gr, ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε ο Δήμος . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
Image
Image

Search