Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Έστησε γυμναστήριο στο ... σπίτι του -Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. και πρόστιμο 3.000 ευρώ

Είχε μετατρέψει το σπίτι του στην Πάτρα σε γυμναστήριο και προσέφερε υπηρεσίες άθλησης, παραβιάζοντας τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.  Ίσως να πίστευε πως με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να αποφύγει τον έλεγχο και όλα τα παρεπόμενα. Όμως φαίνεται πως "λογάριαζε χωρίς τον ξενοχόχο". Και αυτό γιατί οι πληροφορίες για τη λειτουργία του γυμναστηρίου σε ιδιωτικό χώρο έφθασαν γρήγορα στην Αστυνομία.

Έτσι οργανώθηκε επιχείρηση αστυνομικών στο σπίτι της οδού Κορυτσάς στην Πάτρα, όπου σε έφοδο των αστυνομικών διαπιστώθηκε πως ήταν σε εξέλιξη η παροχή υπηρεσιών από τον ιδιοκτήτη σε δύο άτομα.

Όπως προβλέπεται του βεβαιώθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ από 300 ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι δύο αθλούμενοι που βρέθηκαν εντός του ιδιωτικού χώρου.

ΤΡΙΧΙΛΙΑΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

Πρόστιμο 3.000 ευρω βεβαιώθηκε και σε ιδιοκτήτη καφενείου που βρίσκεται σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Ερυμάνθου. Το καφενείο λειτουργούσε παρά τα μέτρα, με αποτέλσμα ο ιδιοκτήτης να κληθεί να πληρώσει τσουχτερό πρόστιμο, όπως επίσης και οι θαμώνες που βρέθηκαν εντός του καταστήματος

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εκτός εαυτού βγήκε, για λόγο που δεν έχει διευκρινιστεί, ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 15 χρόνων στο Αγρίνιο και επιτέθηκε με πρωτοφανή βιαιότητα στην κατά δυο χρόνια μεγαλύτερη αδελφή . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο από την μοιραία νύχτα της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αναργύρων, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το Star, χρειάστηκε ν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μια ιδιαίτερα σημαντική αναδίφηση για τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία και άκρως ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 «Παρίσι 2024», η Ολυμπιακή Φλόγ
Image
Image

Search