Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Διαδικτυακή ημερίδα για την ασφάλεια των εκδρομέων που επισκέπτονται τα ελληνικά βουνά

 

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τη  Γ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου υλοποιούν Διαδικτυακή Ημερίδα την Τετάρτη 12 Μαΐου και ώρα 15:00, προκειμένου να παρουσιαστούν και να συζητηθούν κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν όχι μόνο το κυνηγετικό χώρο αλλά και όλους τους πολίτες.

Συγκεκριμένα στην  ημερίδα θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, θέματα σχετικά με την πανδημία  (αξιολόγηση υπάρχουσας κατάστασης, προβλέψεις, προτεινόμενα μέτρα),  καθώς και την ασφάλεια των πολιτών που επισκέπτονται τα βουνά  (μέτρα αυτοπροστασίας, πρόβλεψη ατυχημάτων, πρώτες βοήθειες) .

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν εκπρόσωποι κυνηγετικών συλλόγων, της ελληνικής αστυνομίας, της πυροσβεστικής, του δασαρχείου, της κτηνιατρική υπηρεσίας, και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό. 

«Η γνώση πάνω στις εξελίξεις για την πανδημία, η αξιολόγηση της κατάστασης και τα προτεινόμενα μέτρα αντιμετώπισης, όπως ο εμβολιασμός,  αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσουμε να επανέλθουμε το συντομότερο δυνατό στην «κανονικότητά» μας. Επιπλέον η πανδημία μας οδήγησε πίσω στη φύση, γιατί τελικά  η επαφή μας μ΄ αυτή αποτελεί μια πολύ σημαντική διέξοδο. Αυτό όμως προϋποθέτει ότι πρέπει να υπάρχουν οι απαραίτητες γνώσεις για την  ασφάλεια όλων όσων επισκέπτονται τα ελληνικά βουνά και για τα μέτρα αυτοπροστασίας που πρέπει να λαμβάνονται. Γι΄ αυτό  και με χαρά στηρίζουμε τη δράση αυτή» δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας και υπεύθυνος για θέματα δημόσιας υγείας Χαράλαμπος Μπονάνος.

Η Ημερίδα θα μεταδοθεί από τα παρακάτω σύνδεσμο: 

https://us02web.zoom.us/j/81676300614?pwd=VEpGNUxHT0dDNE1mMWdxK21DbWtjUT09

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (25/4) ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ. Ο πρωθυπουργός έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει των ε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το πολιτικό ντόμινο με τις «ορφανές» ψήφους των Σπαρτιατών μετά το «άκυρο» στη συμμετοχή τους στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στις αντιπαραθέσεις μετα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για κάτι τέτοια βράδια τον πήρε, για κάτι τέτοια βράδια πήρε κι αυτός την απόφαση να περάσει στην απέναντι πλευρά του ποταμού και να φορέσει την πράσινη φανέλα. Ο Κώστας Σλούκας έπ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο αγώνας της Ουντινέζε με τη Ρόμα ξεκίνησε στις 14 Απριλίου, ωστόσο διεκόπη στο 71ο λεπτό, καθώς ο Εντικά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και αποφασίστηκε να διακοπεί το ματς. Το σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
Image
Image

Search