Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε καραντίνα μαθητές λόγω κρούσματος κορωνοϊού στο ΕΠΑΛ Κ. Αχαϊας

Έκτακτη ενημέρωση από τον Αντιδήμαρχο δυτικής Αχαΐας Βασίλη Γκοτσόπουλο: Χθες αργά το βράδυ ενημερώθηκα από τον Διευθυντή του Επαγγελματικού Λυκείου Κάτω Αχαΐας ότι μαθητής βρέθηκε θετικός στον covid-19.

Συγκεκριμένα το κρούσμα αφορά σε μαθητή του Β1 τμήματος Γενικής Παιδείας και του Β τμήματος Μηχανολογίας. Άμεσα ενημέρωσα τον Δήμαρχο κ. Σπύρο Μυλωνά, ο οποίος μου έδωσε την εντολή να πραγματοποιηθεί σήμερα απολύμανση από εξειδικευμένο συνεργείο στο σχολείο.

Συνεπώς σήμερα το πρωί θα πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλους τους χώρους του σχολείου με αποτέλεσμα να μην γίνουν μαθήματα.

Με ευθύνη και μέριμνα του Διευθυντή ειδοποιήθηκαν οι καθηγητές και οι γονείς των μαθητών ότι μόνο για σήμερα το σχολείο θα παραμείνει κλειστό. Σημειώνεται ότι ο μαθητής πήγαινε στο σχολείο μέχρι και χθες Τρίτη 18.05.2021.

Επίσης έχει γίνει επικοινωνία του Διευθυντή του ΕΠΑΛ τόσο με την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, όσο και με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αχαΐας για περισσότερες οδηγίες και διευκρινήσεις.

Σύμφωνα με τους αρμοδίους τα μαθήματα από αύριο Πέμπτη 20 Μα’ί’ου 2021 θα συνεχιστούν κανονικά, ενώ από σήμερα τίθενται σε καραντίνα 14 ημερών οι μαθητές του Β1 Γενικής Παιδείας και του Β τμήματος Μηχανολογίας στα οποία, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, φοιτούσε ο μαθητής που ήταν θετικός στον ιό.

Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη έχουμε θα υπάρξει από τον Δήμο σχετικό δελτίο τύπου.”


Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος, αύριο Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024: θα παρευρεθεί στην Λειτουργία και την περιφορά του Επιταφίου, στον Ιερό Ναό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μια νέα κακοκαιρία θα μας ταλαιπωρήσει από σήμερα Μεγάλη Πέμπτη (2.5.2024), καθώς χαλάει ο καιρός και αναμένονται βροχές και καταιγίδες μέχρι την Κυριακή του Πάσχα. Σύμφωνα με την . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου με μακρόχρονη εμπειρία, ως μέλος του δικτύου της VINCI Highways έχει  ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των οδηγών . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος, αύριο Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024: θα παρευρεθεί στην Λειτουργία και την περιφορά του Επιταφίου, στον Ιερό Ναό των Αγγέλων του Α’ Ν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μια νέα κακοκαιρία θα μας ταλαιπωρήσει από σήμερα Μεγάλη Πέμπτη (2.5.2024), καθώς χαλάει ο καιρός και αναμένονται βροχές και καταιγίδες μέχρι την Κυριακή του Πάσχα. Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαΐου ο δ
Image
Image

Search