Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός - Πάτρα: Βρέφος 3 μηνών στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ

Ακόμη ένα βρέφος με κορωνοϊό μεταφέρθηκε εκτάκτως χθες βράδυ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μόλις 3 μηνών βρέφος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου, καθώς η κατάστασή του θεωρήθηκε ιδιαίτερα σοβαρή από τους γιατρούς.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς του βρέφους είναι αρνητικοί στον κορονοϊό.

Να σημειωθεί πως οι εισαγωγές παιδιών στο νοσοκομείο με κορονοϊό έχουν αυξηθεί κατακόρυφα με αποτέλεσμα η Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ να έχει γεμίσει, καθώς μόνο χθες 10 παιδιά νοσηλεύτηκαν.

Ενώ οι νοσηλείες στα δύο μεγάλα νοσοκομεία της Πάτρας έχουν αυξηθεί. Χθες υπήρχαν 228 ασθενείς με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο να έχει "επιστρατεύσει" 8 κλινικές για να  μπορέσει να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες.

Ασφυκτική η κατάσταση στις ΜΕΘ

Σήμερα νοσηλεύονται 22 ασθενείς με κορονοϊό.

Στο ΠΓΝΠ νοσηλεύονται 117 σε απλές κλίνες, 7 παιδιά στην παιδιατρική και ένα στην ΜΕΘ, 3 στην ΜΑΦ και 13 στην ΜΕΘ.

Στο Νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας" νοσηλεύονται 77 σε απλές κλίνες και 8 σε ΜΕΘ. 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ με τον πρόεδρο του Ιράν Εμπραχίμ Ραϊσί, φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με το Associated Press, διασώστες προσπαθούν να προσεγγίσουν ένα ελικόπτερο, που ενεπλάκη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με λαμπρότητα εορτάσθη η Κυριακή των Μυροφόρων στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος ετέλεσε την Θεία Λειτουργία στον μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό το . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, υπόθεση εκβίασης και πρόκλησης σωματικών βλαβών σε βάρος εμπόρου στη Δυτική Αχαΐα. Γι . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα από το πρωί της Κυριακής λόγω της αφρικανικής σκόνης που έχει «πνίξει», για μια ακόμα μέρα, σχεδόν όλες τις περιοχές της χώρας και όπως προειδοποιο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με λαμπρότητα εορτάσθη η Κυριακή των Μυροφόρων στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος ετέλεσε την Θεία Λειτουργία στον μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Των απαγορεύσεων εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι, οι κτηματίες και οι κτηνοτρόφοι των περιοχών και όσοι κινούνται σε εθνικούς, επαρχιακούς και ασφαλτοστρωμένους δημοτικούς δρόμους.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πρόεδρος Κλεοµένης Μπάρλος και τα Μέλη του ∆. Σ. του Συνδέσµου Επιχειρήσεων και Βιοµηχανιών Πελοποννήσου & ∆υτικής Ελλάδος προσκαλούν στην Ανοικτή Εκδήλωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης που θα
Image
Image

Search