Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξένια Σοφιανού-Κατερίνα Σπηλιοπούλου από την Αχαία στο Πολιτικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ

Με απόφαση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Ορφέα Γεωργίου, ορίστηκε το νέο σχήμα του Πολιτικού Συμβουλίου και όπως έγινε γνωστό η Αχαία εκπροσωπείται από δύο γυναίκες με όπως τονίζεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

"Ευχόμαστε καλή αρχή στα νέα καθήκοντα και δημιουργική θητεία σε όλες και όλους, μα ιδιαίτερα σε δύο μέλη που προέρχονται από την Αχαΐα και τις οργανώνεις της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας, την Ξένια Σοφιανού, υπεύθυνη του τομέα Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής και την Κατερίνα Σπηλιοπούλου, υπεύθυνη του τομέα Μεταφορών και Δικτύων.

Η Ξένια Σοφιανού γεννήθηκε στην Πάτρα και μεγάλωσε σ’ ένα χωριό της Δυτικής Αχαΐας, το Φράγκα.Είναι απόφοιτος της σχολής Θετικών Επιστημών, του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Κατά τη διάρκεια της φοιτητικής της ζωής ήταν ενεργό μέλος της οργάνωσης ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, στην Πάτρα. Είναι κάτοχος των εξής πιστοποιήσεων: 1) Finance Essentials by Imperial, 2) Financial Management Specialization by University of Illinois (Coursera), 3) Python for everybody by Μichigan. Αυτή τη στιγμή εργάζεται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ενώ ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει το μεταπτυχιακό της (MSc: Finance & Banking) στο τμήμα Οικονομικών, του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η Κατερίνα Σπηλιοπουλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Είναι γεωλόγος, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πατρών και υποψήφια διδάκτορας του Τμήματος Μηχανικών Μεταλλείων και Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Η ενασχόληση της με τα κοινά ξεκίνησε στα φοιτητικά χρόνια όπου υπήρξε μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ ΠΑΤΡΑΣ και μέλος της ΟΝΝΕΔ."


Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Στον εισαγγελέα έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Παρασκευής (17.05.2024) ο 50χρονος συζυγοκτόνος, που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της 40χρονης στο Μενίδι, μόλις μία «αν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

‘Εχει ξεκινήσει η εργολαβία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την κοπή χόρτων ανά την Περιφέρεια και μάλιστα μέσω και μιας «ΚοινΣΕπ», δίνοντας την δυνατότητα σε νέους με προβλήμα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μικρές αλλαγές στο σχήμα της δημοτικής αρχής της Πάτρας. Η μέχρι σήμερα πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας, Ηρα Κουρή αναλαμβάνει σύμβουλος του δημάρχου για θέματα πολιτισμού κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτ. Ελλάδα. Συνολικά έγιναν επτά συλλήψεις και σχηματίστηκαν δεκατρείς νέες δικογραφίες γιαενδοοικογεν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτ. Ελλάδα. Συνολικά έγιναν επτά συλλήψεις και σχηματίστηκαν δεκατρείς νέες δικογραφίες γιαενδοοικογενειακή βία στη Δυτική
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις 22 Μαΐου έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν οι φοιτητικές εκλογές για τις σχολές του Πανεπιστημίου Πατρών. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια αλλάζει ο τόπος διεξαγωγής των εκλογών , που
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σχετικά με χθεσινό δημοσίευμα σε ενημερωτική ιστοσελίδα της Πάτρας, που έκανε λόγο για καταγγελίες σχετικά με την ποιότητα του νερού στην περιοχή της Οβρυάς με αναφορά ότι αυτό είχε «χρώμα καφέ», από
Image
Image

Search