Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Η Εμπορική Ανανέωση για την πιθανή μείωση του ωραρίου των καταστημάτων λόγω ενεργειακής κρίσης.

Σε μια πολύ δύσκολη εποχή για την μικρομεσαία επιχείρηση, λόγω της ενεργειακής κρίσης, ο Εμπορικός και Εισαγωγικός σύλλογος θα πρέπει να λάβει πρωτοβουλίες για την προάσπιση των συμφερόντων του τοπικού εμπορίου.

Η Εμπορική Ανανέωση μετά τα δημοσιεύματα του τύπου σχετικά με ενέργειες της κεντρικής διοίκησης, αλλά και άλλων συλλόγων της χώρας μας, αναφορικά με την μείωση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας, καλεί το Προεδρείο του Συλλόγου, να ασχοληθεί διεξοδικά με το συγκεκριμένο φλέγον θέμα, λαμβάνοντας υπόψη τρεις βασικές παραμέτρους που θα πρέπει να τεθούν στο τραπέζι των συζητήσεων, πριν λάβει οποιαδήποτε απόφαση.

α)Να υπάρξει συλλογική απόφαση από την πλειοψηφία των μελών μας, είτε με ερωτηματολόγιο που θα πρέπει να εκφράσουν την γνώμη τους όλοι οι συνάδελφοι , είτε με έκτακτη γενική συνέλευση του συλλόγου.

β)Σε περίπτωση εφαρμογής του μέτρου της μείωσης του ωραρίου, να ισχύσει κάθετα για όλες τις επιχειρήσεις (supermarket, πολυκαταστήματα ) για να αποφευχθεί το φαινόμενο του αθέμιτου ανταγωνισμού που βιώσαμε κατά την διάρκεια της πανδημίας.

 

γ )Να υπάρξει στήριξη από το κράτος για την απώλεια εσόδων που θα προκύψει στις  επιχειρήσεις μας, σε περίπτωση επιβολής μειωμένου ωραρίου.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός έπεσε ένας άνδρας το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε από διερχόμενο όχημα στην οδό Τσιτσάνη, στην περιοχή της Σταυρούπολης. . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, υπόθεση απάτης και παράνομης πρόσβασης σε σύστημα πληροφοριών ή δεδομένων, που τελέστηκε τέλη Νοεμβρίου 2023, σε . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχείς είναι οι έλεγχοι που διενεργούν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνη . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Για τα καλά έχει χαλάσει ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας από το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (04.05.2024) με τον Σάκη Αρναούτογλου να δίνει την πρόγνωση του για τις επόμενες ώρε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαίας, 30 περιπτώσεις φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, που διαπράχθηκαν σε κοιμητήριο στη Δυτική Αχαία. Για την υπόθ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Ιερά Μητρόπολη Πατρών σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Τό Μέγα Σάββατο τό πρωί, στούς κατάμεστους ἀπό εὐσεβεῖς Χριστιανούς Ναούς τῶν Πατρῶν, ἐτελέσθη ἡ Θεία Λειτουργία τοῦ Μεγάλου Βασιλείου καί ἡ πρώτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένας άνδρας 62 ετών καιπατέρας δύο παιδιών, εντοπίστηκε νεκρός το Μ.Σάββατο σε στάβλο από γείτονά του, στη θέση Αγριλιά Βασιλικού. Δίπλα του βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα, ενώ ο ίδιος έφερε τραύματα
Image
Image

Search