Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

Πάτρα - Δυτ.Ελλάδα

«Έσβησε» 13χρονο κορίτσι στη Βουλιαγμένη Πηνείας-Τι έδειξε η νεκροψία(NEO)

Ο θάνατος ενός 13χρονου κοριτσιού από τη Βουλιαγμένη Πηνείας, βύθισε σε θλίψη όλη την Ηλεία. Σοκαρισμένη είναι από χθες το βράδυ, η περιοχή της Πηνείας όταν μαθεύτηκε η είδηση της τραγικής απώλειας της μικρής Κωνσταντίνας Δημητροπούλου. Η ιατροδικαστική εξέταση πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα και σύμφωνα με πληροφορίες  ο θάνατός της φαίνεται να οφείλεται στο μέγεθος της καρδιάς της, η οποία ήταν μεγαλύτερη του φυσιολογικού.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου δίχως αισθήσεις και από εκεί στη Ν.Μ. Αμαλιάδας όπου παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, δυστυχώς κατέληξε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, το ανήλικο κορίτσι είχε υψηλό πυρετό και διάρροια τις τελευταίες δύο ημέρες. Η κατάστασή της χθες το βράδυ επιδεινώθηκε, για αυτό και μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Σιμόπουλου, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ανακοπή σε κωματώδη κατάσταση, με μυδρίαση.

Τραγική λεπτομέρεια σύμφωνα με το "patrisnews.com": ο ένας εκ των συνοδών του ΕΚΑΒ ήταν νονός της. Άμεσα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε Ν.Μ. Αμαλιάδας, ωστόσο αποδείχθηκε πως ήταν πλέον αργά.

Παρά τις προσπάθειες των ιατρών, δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή.

Δεν είναι ωστόσο η πρώτη απώλεια του πατέρα της 13χρονης και γνωστού επιχειρηματία της περιοχής, Αριστείδη Δημητρόπουλου, αφού αρκετά χρόνια πριν είχε χάσει τη σύζυγό του και μητέρα της μικρής Κωνσταντίνας, Αναστασία, μόλις δυο μήνες μετά από τη γέννησή της.

Η άτυχη Κωνσταντίνα ήταν το τρίτο παιδί της οικογένειας, μετά από ένα αγόρι και ένα κορίτσι.












Follow Us

OXYGEN FM

© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search