Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργολάβος στον Προαστιακό της Πάτρας σε 5 μήνες

Την ερχόμενη εβδομάδα, κατά πάσα πιθανότητα, θα δημοσιευθεί η προκήρυξη για να επιλεγεί ο ανάδοχος της εργολαβίας συντήρησης του σιδηροδρομικού δικτύου από το Ρίο έως την Κάτω Αχαΐα, προϋπολογισμού 1.360.000 ευρώ.
Το έργο εγκρίθηκε από το ΔΣ του ΟΣΕ και ήδη συντάσσεται η προκήρυξη που θα είναι έτοιμη την ερχόμενη εβδομάδα, αφού βούληση είναι να μην παρατηρηθεί η πραγματική χρονοτριβή.
Εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος Απριλίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της κατάθεσης προσφορών, αφού προβλέπεται να δοθεί προθεσμία 20 ημερών στους ενδιαφερόμενους.
«Θα μπορούσαμε, εκ του ασφαλούς, να πούμε ότι τα έργα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο, αν δεν υπήρχε το ενδεχόμενο της κατάθεσης προσφυγών ή ενστάσεων» είπε στην «Πελοπόννησο» στέλεχος του ΟΣΕ, που πρόσθεσε με νόημα: «Ούτως ή άλλως προφανής βούλησή μας είναι να εκτελεσθούν στη βάση αισθητής αναβάθμισης της γραμμής και του Προαστιακού και κατ’ αυτό τον τρόπο διαψεύδονται οι Κασσάνδρες που κινδυνολογούν, λέγοντας ότι δήθεν απαξιώνεται και εγκαταλείπεται το τρένο ως μέσο μεταφοράς…».
Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, πρόκειται ν’ αντικατασταθούν όλες σχεδόν οι στρώσεις (ξύλα) της γραμμής, καθώς και οι ράγες, όπου παρίσταται ανάγκη, ενώ θα γίνει και κάθε άλλη επιβεβλημένη εργασία συντήρησης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για την ακρίβεια, τις επερχόμενες ευρωεκλογές Ο κ. Βορίδης μίλησε αρχικά για την ακρίβεια, καθώς ο πρωθυπου . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και της Ομάδας ΕιδικώνΕλέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, συνελήφθησαν δύο 17χρονοι καιένας 21χρονος άνδρας, σε βάρος των . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εξαρθρώθηκε, μετά από μεθοδική έρευνα, των αστυνομικών του ΤμήματοςΔίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, εγκληματικήοργάνωσε που διακινούσε ναρκωτικά.Για την εξάρθρ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται οι απολογίες του πρώτου «κύματος» των κατηγορουμένων για τη μεγάλη δικογραφία που περιλαμβάνει βαριές κατηγορίες για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη τον . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και της Ομάδας ΕιδικώνΕλέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, συνελήφθησαν δύο 17χρονοι καιένας 21χρονος άνδρας, σε βάρος των οποίων είχε σχηματισ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας τα καταστήματα θα λειτο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο με δύο μηχανές που συγκρούστηκαν στην κάθοδο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πριν το Παμπελοποννησιακό στάδιο, σήμερα στις 7 το πρωί   Αγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες προκλήθηκε η σφ
Image
Image

Search