Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάνω από δέκα επιχειρήσεις σκραπ στο μάτι της ΕΛ.ΑΣ. Αχαΐας

Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μπει συγκεκριμένες επιχειρήσεις ανακύκλωσης και επεξεργασίας μετάλλων που δραστηριοποιούνται στην Πάτρα και στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας. Σύμφωνα με πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. υπάρχει εντολή από το υπουργείο για να προχωρήσουν οι έρευνες για τα οργανωμένα κυκλώματα σκραπ και κατά πόσο αυτά εμπλέκονται με τους κυνηγούς χαλκού και μετάλλων που λεηλατούν τη δημόσια περιουσία και κλέβουν από τους κοινόχρηστους χώρους.

Με βάση την εντολή αυτή η αστυνομία προχώρησε σε έλεγχο τις προάλλες σε συγκεκριμένη επιχείρηση, αναζητώντας τον ιδιοκτήτη της και συλλαμβάνοντας προσωρινά τον υπεύθυνο της αφού στους χώρους της εντοπίστηκαν σχάρες φρεατίων.

Στο μάτι της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχουν μπει εφτά επιχειρήσεις αυτού του τύπου από την Πάτρα τέσσερις από την Δυτική Αχαΐα και δύο από την Αιγιάλεια και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται έλεγχοι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι την περίοδο των γιορτών έγινε νέα κλοπή σε καλώδια του δήμου, αυτή τη φορά στην περιοχή του Δασυλλίου (συνολικά είχαν κλέψει το περασμένο καλοκαίρι μέσα σε ένα δίμηνο κοντά στα 1.410 μέτρα καλώδια από πλατείες και περιοχές της Πάτρας).

Τέλος, η ΔΕΥΑ Πατρών έχει προχωρήσει σε δύο μηνύσεις κατά αγνώστων στην Εισαγγελία Πατρών, τόσο για κλοπές καλωδίων στους σταθμούς και στις γεωτρήσεις της, όσο και για την αφαίρεση φρεατίων.  

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται οι απολογίες του πρώτου «κύματος» των κατηγορουμένων για τη μεγάλη δικογραφία που περιλαμβάνει βαριές κατηγορίες για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη τον . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες (26 Απριλίου 2024) το μεσημέρι μπροστά από το πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών, από αστυνομικούς της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κύκλωμα  διακινούσε ναρκωτικά εντός των σχολείων και των σχολικών κοινοτήτων της Πάτρας. Πρόκειται για 12 άτομα (11 Έλληνες και 1 Αλβανός), μεταξύ των οποίων και 4 μαθητές, συνελη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας τα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας τα καταστήματα θα λειτο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο με δύο μηχανές που συγκρούστηκαν στην κάθοδο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πριν το Παμπελοποννησιακό στάδιο, σήμερα στις 7 το πρωί   Αγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες προκλήθηκε η σφ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φυλακές Μαλανδρίνου θα μεταχθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος ηγετικό στέλεχος των αντιεξουσιαστών στην Πάτρα, που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τη Δευτέρα, για συμμετοχή στην
Image
Image

Search