Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για υπεξαίρεση συνελήφθησαν 6 νεαρά άτομα στην Πάτρα! Βρήκαν 500 ευρώ και δεν τα παρέδωσαν

Πήγε σε αυτόματο μηχάνημα ανάληψης χρημάτων, «τράβηξε» από τον λογαριασμό του το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, αλλά για κακή του τύχη, του έπεσαν τα χρήματα στη μέση του δρόμου!

Ο λόγος για μεσήλικα Πατρινό, ο οποίος μετέβη σε πολυκατάστημα στη συμβολή της Ακτής Δυμαίων με την Ανθείας, έκανε ανάληψη χρημάτων από το ΑΤΜ αλλά λίγα λεπτά αργότερα, αντιλήφθηκε ότι τα είχε χάσει καθώς του έπεσαν στο δρόμο.

Άμεσα ξεκίνησε να αναζητά το χρηματικό ποσό και για καλή του τύχη, πολίτης του είπε ότι είδε ομάδα έξι νεαρών να κινούνται ύποπτα κοντά στο σημείο που υπάρχει το ΑΤΜ.

Ο Πατρινός ειδοποίησε την Αστυνομία, δυνάμεις της οποίας έσπευσαν άμεσα στο σημείο και εντόπισαν αρχικά έναν από τους ύποπτους νεαρούς.

Σε σωματικό έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί εντόπισαν μέρος του χρηματικού ποσού στο παπούτσι του!

Μετά από λίγο οι αστυνομικοί εντόπισαν στο Νότιο Πάρκο κι άλλους νεαρούς που φέρεται να συμμετείχαν στην υπεξαίρεση καθώς βρήκαν τα χρήματα στο δρόμο αλλά δεν τα παρέδωσαν. Μάλιστα, κάποιοι φρόντισαν να κρύψουν τα κλοπιμαία στις κάλτσες τους για να μην κινήσουν υποψίες!

Πρόκειται για ομάδα νεαρών, ηλικίας από 16 έως 20 ετών, οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Πατρών προκειμένου να διερευνηθεί το περιστατικό. Ο παθών ευχαρίστησε τους αστυνομικούς για την άμεση και κυρίως αποτελεσματική κινητοποίησή τους καθώς σε δύσκολες εποχές που ζούμε το χρηματικό ποσό που έχασε δεν ήταν διόλου ευκαταφρόνητο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με ενισχυμένους βοριάδες θα ξεκινήσει η Μεγάλη Εβδομάδα, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, ωστόσο τη Μεγάλη Τετάρτη, αναμένεται να εξασθενήσουν.Γενικά ο καιρός προβλέπεται αίθριος μ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τεράστια νίκη πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος με ανατροπή στην ανατροπή επικράτησε 3-2 της ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και έβαλε "φ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιδανικός αυτόχειρας στη μάχη του τίτλου ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τους Θεσσαλονικείς και γνώρισε δεύτερη σερί ήττα στα playoffs, τρεις μέρες μετά την . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

του Αλέξανδρου Βασιλικού, προέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) Το γεγονός αυτό αποτυπώνεται στα διαθέσιμα στοιχεία που συνηγορούν για ένα 2024 με θετικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το απόγευμα στη Μανολάδα. Ειδικότερα, ένας άνδρας οδηγώντας φορτηγό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση δέχτηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ταξιδεύοντας την Παρασκευή, προς Αθήνα. Στο ύψος του Ζευγολατιού το όχημα που επέβαινε δέχθηκε πέτρες με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ του
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την αρμόζουσα λαμπρότητα και τον προσήκοντα σεβασμό, στην  Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου κορυφώνονται οι εκδηλώσεις σήμερα για τον εορτασμό της 198η Επετείου της Εξόδου των Ελευθέρων Πολιορκημένων, π
Image
Image

Search