Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Πέταξε το πιστόλι στη...βάρκα-Πώς οι αστυνομικοί εξουδετέρωσαν και συνέλαβαν 32χρονο γνωστό της "νύχτας"

Ένας 32χρονος γνωστός στο  χώρο της νύχτας, συνελήφθη μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στην περιοχή της μαρίνας στην Πάτρα, έχοντας στην κατοχή του ένα πιστόλι τύπου glock. Η σύλληψή του ήταν επεισοδιακή μιας και ο 32χρονος που εκινείτο στη συγκεκριμένη περιοχή μόλις είδε τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης πέταξε το τσαντάκι που είχε στην κατοχή του και μέσα στο οποίο είχε το πιστόλι. 

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και κάλεσαν ενισχύσεις. Ύστερα από έρευνες που έγιναν στην περιοχή, εντόπισαν το τσαντάκι μέσα σε μία βάρκα. Το όπλο βρέθηκε ενώ εντοπίστηκε και μικροποσότητα χασίς.

Ο 32χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισσαγγελέα, ενώ να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται με όπλο

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι δημοσιογράφοι και οι συνεργάτες της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας achaianews.gr σας εύχονται χρόνια πολλά και καλό Πάσχα! . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών μεταφέρθηκε πολυτραυματίας μια 22χρονη κοπέλα μετά από τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου σε περιοχή του Ηλειακ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Φωτιά έπιασε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή Αττικής, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, με τραγικό αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του άτομο που εγκλωβίστηκε. Μετά από παρέμβαση της Πυροσβεσ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με κατάνυξη και λαμπρότητα γιορτάζουν οι πιστοί σε όλη τη χώρα σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, την Ανάσταση του Θεανθρώπου και τη νίκη της ζωής επί του θανάτου.   Το έθιμο προστάζει τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι δημοσιογράφοι και οι συνεργάτες της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας achaianews.gr σας εύχονται χρόνια πολλά και καλό Πάσχα!
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σας αρέσει να περπατάτε στα ταξίδια σας και να γνωρίζετε το μέρος που επισκέπτεστε με τα πόδια; Αυτές οι πόλεις διευκολύνουν τους περιπάτους με μονοπάτια, περατζάδες, μικρότερη πιθανότητα για βροχή κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, επίσημα Γέφυρα Χαρίλαου Τρικούπη, θα φωταγωγηθεί το βράδυ της 8ης Μαΐου στα χρώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να υπενθυμίσει στους πολίτες
Image
Image

Search