Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα: Έκλεψαν... στολές από γραφεία Συλλόγου!

Ο σύλλογος Σαγαιίκων μας ενημερώνει:
“Καλημέρα, σήμερα παραλάβαμε από μέλη της ΚαΡδιάς Δυμαίων, ΚαΡδιά Δυμαίων δύο παιδικές παραδοσιακές στολές τσολιάδων και μια γυναικεία.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ΚαΡδιά Δυμαίων, διότι συμμεριζόμενη την απώλεια των στολών μετά την διάρρηξη που έγινε στο γραφείο του συλλόγου μας, προέβει σε αυτή την προσφορά. Μακάρι και άλλοι να ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα ,διότι ο Σύλλογος μας προσπαθεί να είναι πάντα παρών σε όσες περισσότερες δράσεις πολιτισμού μπορεί. Σας ευχαριστούμε πολύ με τιμή το Δ.Σ.”

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Ο δεύτερος ημιτελικός της φετινής Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας ολοκληρώθηκε και η Ελλάδα πέρασε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, με τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «Ζάρι».Η σκ . . .
LIFE STYLE

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου, που πρόσφατα υποδέχτηκε τον γιο της, μίλησε για τη μητρότητα, τις ανησυχίες της για το πρώτο της παιδί, την καριέρα της και άλλα σε συνέντευξη που έδωσε στη . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τον 27ο χρόνο διανύει ο θεσμός “Μουσικός Μάϊος”, ο οποίος ξεκινά την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024, σταθερά στις 9μ.μ. ακριβώς.   Μια ιδέα της Βασιλικής Φιλιππαίου (Συνθέτις - Διευθύντρια . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γιά πέντε μέρες τον Μάιο θα στηθεί το 26ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης - διά "γυμνού οφθαλμού" - στην Πάτρα και στην Μεγάλη Οθόνη του Θέατρο Λιθογραφείον / Lithografeion Theat . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα θα βρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγες ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές.   Ο Πρωθυπουργός προγραμματίζει να βρίσκεται στην αχαϊκή πρωτεύουσα μεταξύ 27 & 29 Μαΐου, σύμφωνα με δηλώσεις το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ συνεχίζει το μαζικό πολιτικό άνοιγμα και την πολιτική της δραστηριότητα μπροστά στις Ευρωεκλογές της 9η Ιούνη. Το πρόγραμμα των συγκεντρώσεων και  εκδη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για σήμερα Παρασκευή 10 Μαΐου προγραμματίζονται δειγμ
Image
Image

Search