Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Επεισόδιο με τσεκούρι στο Νότιο Πάρκο

Κινητοποίηση της αστυνομίας για την σύλληψη άνδρα ο οποίος συμμετείχε σε επεισόδιο με άλλον άνδρα και φέρεται να τον κυνήγησε με τσεκούρι.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας, κοντά στο κολυμβητήριο του ΝΟΠ.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και της Άμεσης Δράσης παρά την άρνηση του άνδρα με το τσεκούρι να συμμορφωθεί στις υποδείξεις τους κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον προσαγάγουν στο Β' Αστυνομικό Τμήμα όπως και τον έτερο άνδρα ο οποίος ενεπλάκη στο επεισόδιο.

Σύμφωνα μάλιστα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας με το τσεκούρι προξένησε μεγάλες υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο του δεύτερου προσαχθέντα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας - Π.Ε. Αχαΐας διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ σπουδαστών/αποφοίτων Ανώτερων Επαγγελματικών Σχολών στην Πάτρα, στο Κέντρο Χορού και Τεχνών «DANSARTE», στις 1 . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τη θέση του επί της σύσκεψης για την οργάνωση και τα μέτρα του τελικού του Κυπέλλου με τον Άρη που θα διεξαχθεί στις 25 Μαΐου στο «Πανθεσσαλικό» εξέφρασε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσι . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με νέο κύμα αφρικανικής σκόνης αναμένεται ο καιρός τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας σε ανάρτησή του, αναμένεται νέα έξαρση συγκέ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος της 62χρονης με τις αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο ληστείας. Αρχικά, σύμφωνα με το MEGA, όλα έδειχναν πως ο θάνατος της 62χρονης προήλθε απ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας - Π.Ε. Αχαΐας διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ σπουδαστών/αποφοίτων Ανώτερων Επαγγελματικών Σχολών στην Πάτρα, στο Κέντρο Χορού και Τεχνών «DANSARTE», στις 18 και 19 Μαΐου και ώ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντός του 2024 ξεκινά η σύνδεση 7.000 κατοικιών στο δίκτυο αποχέτευσης της Πάτρας, στη βόρεια και στη νότια πλευρά του Δήμου, εξυπηρετώντας τις ανάγκες 30.000 και πλέον κατοίκων. Έτσι, θα αναβαθμιστεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τον Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν, Arif Mammadov, υποδέχθηκε σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου 2024, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, στην έδρα της Περιφέρειας στην Πάτρα, παρουσία και του αναπληρω
Image
Image

Search