Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Πέμπτη για την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος Πατρέων ενημερώνει τους δημότες ότι την Πέμπτη 25 Απριλίου, ημέρα της υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Πάτρα, θα υπάρξουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως ανακοινώθηκαν από την Αστυνομική Διεύθυνση:

Απαγόρευση  της στάθμευσης οχημάτων από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα στις οδούς:

1. Αγ. Σοφίας από την συμβολή της με την οδό Κορίνθου έως την συμβολή της με οδό Κωνσταντινουπόλεως..

2.Κωνσταντινουπόλεως από την συμβολή της με την οδό Αγ. Σοφίας έως την διασταύρωσή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου

3.Μαιζώνος από την διασταύρωσή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου έως την διασταύρωσή της με την οδό Γούναρη.

4. Κορίνθου από την διασταύρωσή της με την οδό Γούναρη έως την διασταύρωσή της με την οδό Αγ. Σοφίας

5.Πανεπιστημίου από την συμβολή της με την οδό Αγίας Σοφίας έως την συμβολή της με την οδό Αχ. Συμπολιτείας

6.Κορίνθου από την διασταύρωσή της με την οδό Αγ. Νικολάου έως την διασταύρωσή της με την οδό Κολοκοτρώνη

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τη 1 μ.μ. έως 8 μ.μ.
 

  1. Στην οδό Κορίνθου από την διασταύρωσή της με την οδό Αγ. Νικολάου έως την διασταύρωσή της με οδό Κολοκοτρώνη.
  2. Αγίου Νικολάου από την διασταύρωσή της με την οδό Καραΐσκάκη έως την διασταύρωσή της με την οδό Κορίνθου (κάθοδος) 
  3. Κολοκοτρώνη από την διασταύρωσή της με την οδό Κανακάρη έως την διασταύρωσή της με την οδό Κορίνθου
  4. Μαιζώνος από την διασταύρωσή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου έως την διασταύρωσή της με την οδό Ζαΐμη κατά τις ώρες 4 μ.μ-5 μ.μ..
  5. Ηρώων Πολυτεχνείου από την συμβολή της με την οδό Ιπποκράτους έως την διασταύρωσή της με την οδό Πυθαγόρα κατά τις ώρες 3 μ.μ. – 9 μ.μ.
  6. Οδυσσέα Ελύτη από την διασταύρωσή της με την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου έως την διασταύρωσήτης με την οδό Ευπαλίνου κατά τις ώρες 3 μ.μ – 9 μ.μ.

Η διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων κατά την διέλευση της πομπής της Ολυμπιακής Φλόγας θα γίνεται τμηματικά ενώ η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.

Επίσης σύμφωνα  με την ίδια απόφαση αναστέλλεται η λειτουργία των σταθμών ταξί στο άνω και κάτω και άνω μέρος Πλατείας Γεωργίου από τις 3.30 μ.μ. έως τις 5 μ.μ.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Πέντε άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο στην Κεντρική Μακεδονία για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων. Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Μ. Παρασ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Με συννεφιά και κάποιες βροχές θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου σήμερα Μεγάλη Παρασκευή (3.5.2024), καθώς ο καιρός θα είναι βροχερός.  Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ ο καιρός θα . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περίπου ένας μήνας απομένει μέχρι τις κάλπες της 9ης Ιουνίου και ενόψει του Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία ανάσα πριν επιστρέψουν για τα καλά στη . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας μας ενημέρωσε σήμερα ότι το αρνί που δυσκολεύονται να αγοράσουν οι πολίτες για το Πάσχα, δεν είναι ακριβό αλλά... βαρύ. Αν θέλουν οι καταναλωτέ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται τα εξής: Συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=6bFrKLL8zi0&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την Γενική Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος (Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου – Τμήμα Κοιμητηρίων), του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, σήμερα Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐου, η Περιφορά των Ε
Image
Image

Search