Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων – Συνάντηση με την Ζαχαρούλα Τσιριγώτη του ΣΥΡΙΖΑ

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 αντιπροσωπεία της Ένωσης μας αποτελούμενη από την β΄ Αντιπρόεδρο Αργυρώ Χαϊκάλη, τον Γενικό Γραμματέα Γεώργιο Μπαλάση και τα μέλη του ΔΣ Μαρία Θεοδοσοπούλου και Γεώργιο Αποστόλου είχε συνάντηση στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας με την Συντονίστρια του Τμήματος Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αντιστράτηγο ΕΑ και υποψήφια Ευρωβουλευτή κα Ζαχαρούλα Τσιριγώτη,παρουσία του κ. Γεωργίου Κυριακόπουλου Αναπληρωτή Συντονιστή του Τμήματος Προστασίας του Πολίτη ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ καιτου Κωνσταντίνου Κόντη Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Στην κα Τσιριγώτη αναλύθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι Αστυνομικοί στην Αχαΐα όπως μεταξύ άλλων οι ελλείψεις σε προσωπικό, τα προβλήματα με τον εξοπλισμό και τον στόλο οχημάτων, τις καθυστερήσεις για την ανέγερση του Νέου Αστυνομικού Μεγάρου της Πάτρας, τις προτάσεις μας για οριστική νομοθετική απεμπλοκή μας από τις διακομιδές ασθενών με ψυχικά νοσήματα, τις μεταγωγές κρατουμένων του Καταστήματος Κράτησης Πάτρας και άλλα πάρεργα.

 
 
 

Από την πλευρά της μας δήλωσε ότι γνωρίζει πολλά από τα προβλήματα αυτά, απο την πολυετή πορεία της στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και οτι από την θέση της στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ως επικεφαλής του Τμήματος Προστασίας του Πολίτη, θα στηρίξει τα αιτήματα μας, ζητώντας μας παράλληλα συνεχήενημέρωση.

Τέλος, ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στην προσπάθεια της ως υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις επερχόμενες Ευρωεκλογες.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έκτακτο διήμερο αφιέρωμα ετοιμάζει η ΕΡΤ για να τιμήσει την αείμνηστη ηθοποιό, Άννα Παναγιωτοπούλου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών. Σύμφωνα με την ΕΡΤ θα μεταδοθούν σε ε . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Τόπος ιερότατος για τον Ιουδαϊσμό, τον Χριστιανισμό και το Ισλάμ, η Ιερουσαλήμ είναι μία από τις παλιότερες πόλεις του κόσμου: τα αρχαιολογικά ευρήματα επιτρέπουν να προσδιορίσουμε . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απέστειλε μήνυμα για το Πάσχα από την Τήνο όπου βρίσκεται. Το μήνυμα του κ. Μητσοτάκη για το Πάσχα αναφέρει  «η σκέψη μας, όμως, πρέπει να τρέχ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα για τον εορτασμό του Πάσχα έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης από την Κέρκυρα όπου βρίσκεται. Όπως τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης σε βιν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σας αρέσει να περπατάτε στα ταξίδια σας και να γνωρίζετε το μέρος που επισκέπτεστε με τα πόδια; Αυτές οι πόλεις διευκολύνουν τους περιπάτους με μονοπάτια, περατζάδες, μικρότερη πιθανότητα για βροχή κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, επίσημα Γέφυρα Χαρίλαου Τρικούπη, θα φωταγωγηθεί το βράδυ της 8ης Μαΐου στα χρώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να υπενθυμίσει στους πολίτες
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δύο ειδικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας προγραμματίστηκαν για την ίδια ημέρα, την Δευτέρα 13 Μαϊου. Μάλιστα η μία θα αφορά την έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσεις, ενώ η δε
Image
Image

Search