Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Θα πέσουν πρόστιμα στους ιδιοκτήτες οικοπέδων που δεν τα καθαρίζουν - Κίνδυνος φωτιάς

Πρόστιμα θα μοιράσει στους ιδιοκτήτες οικοπέδων, που δεν κόβουν τα χόρτα από τις ιδιοκτησίες τους, ο Δήμος Πατρέων, καθώς ο κίνδυνος φωτιάς ειναι αυξημένος και ο φόβος επέκτασεις πυρκαγιών εντός κατοικημένων περιοχών είναι μεγάλος.

Σύμφωνα με κύκλους της δημοτικής αρχής ένα σημαντικό ποσοστό ιδιοκτητών που έχουν κτήματα χωρίς κτίσματα και τα οποία βρίσκονται σε διάφορες περιοχές εκτός του κέντρου της Πάτρας, έχουν μείνει έτσι, παρά τις εκκλήσεις και τις προειδοποιήσεις του Δήμου για να κάνουν τις εργασίες που απαιτούνται.

 

Επίσης ένα άλλο κομμάτι των ιδιοκτητών δεν βρίσκονται αφού δεν μένουν καν στην Πάτρα, ενώ υπάρχουν και αυτοί που έχουν προχωρήσει στις εργασίες καθαρισμού ύστερα από πιέσεις των δημοτικών υπηρεσιών, αλλά και των γειτόνων της περιοχής που είναι λογικό να φοβούνται.

Πάντως, αρκετοί συνδημότες δεν δείχνουν να έχουν συνειδητοποιήσει την έκταση του κινδύνου που υπάρχει. Οι δύο φωτιές που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες, στην Καλλιθέα και στο Δασύλλιο το αποδεικνύουν αφού προήλθαν από συνδημότες που αποφάσισαν να κάψουν τα χόρτα που είχαν κόψει από τις αγροτικές τους εργασίες.

Κάτι που απαγορεύεται από τον νόμο και έχει πρόστιμα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Τέλος στη ζωή του έβαλε σε ηλικία 19 χρονών ο πρώην παίκτης του GNTM 3, Ερμής Καραγιάννης. Ο Ερμής Καραγιάννης, που είχε ξεχωρίσει για το ταλέντο του και την ιδιαίτερη προσωπικότη . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εντός του 2024 ξεκινά η σύνδεση 7.000 κατοικιών στο δίκτυο αποχέτευσης της Πάτρας, στη βόρεια και στη νότια πλευρά του Δήμου, εξυπηρετώντας τις ανάγκες 30.000 και πλέον κατοίκων. Έ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία αξιαγάπητη hair stylist που διατηρούσε κομμωτήριο στην οδό Γούναρη κοντά στα Ψηλαλώνια, “έφυγε” ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες η Χαρά Ιωαν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε δηλώσεις στο «achaianews.gr», προχώρησε η βουλευτής της «Νέας Αριστεράς» και πρώην υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου, κατά την χθεσινή της επίσκεψη στην Αχαική πρωτεύουσα, όπου μ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία αξιαγάπητη hair stylist που διατηρούσε κομμωτήριο στην οδό Γούναρη κοντά στα Ψηλαλώνια, “έφυγε” ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες η Χαρά Ιωαννίδη, είχε μεταβεί σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Τετάρτη το πρωΐ πρόκειται να συναντηθούν Κώστας Πελετίδης και Χριστίνα Αλεξοπούλου.   Ο Δήμαρχος Πατρέων είχε ζητήσει από καιρό συνάντηση με την υφυπουργό Μεταφορών και τελικά το ραντεβού κλε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΚΕ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Ένα μαχητικό, μαζικό μήνυμα ενίσχυσης του ΚΚΕ, έστειλε η μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στη συνοικία των Προσφυγικών της Πάτρας, που διοργάνωσαν οι Οργαν
Image
Image

Search