Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δυτ. Ελλάδα: Άρπαξε μαχαίρι και απειλούσε σύζυγο, γιό και κόρη

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άνδρα γιατί απείλησε την οικογένειά του με μαχαίρι, στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα με την σύζυγό του, όταν άρχισε να χάνει τον έλεγχο.

Τότε άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να απειλεί τόσο την σύζυγό του, όσο και τον ανήλικο γιό του, αλλά και την κόρη του.

Ευτυχώς πρόλαβαν να ενημερώσουν την ΕΛ.ΑΣ. άνδρες της οποίας έφθασαν έγκαιρα και πέρασαν χειροπέδες στον δράστη, που βρισκόταν εκτός εαυτού..

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικώνελέγχων προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6 η ΥΠΕ, σε συνεργασία μετον ΕΟΔΥ.Τη Δευτέρα 20 Μαΐου προγραμματίζονται δειγμ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάλθηκε από χθες Σάββατο 18 Μαΐου η λειτουργία του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Ρίου με απόφαση του αρμοδίου Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Τάκη Πετρόπουλου, μετά από καταγγελία πολ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κινητικότητα στην Καμάρα. Σημαντική παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, την ώρα που οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν προαναγγείλει συγκέντρωση, ενόψει του ντέρμπι στη . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μία ξεχωριστή ημέρα συγκίνησης και χαράς ήταν η χθεσινή στο νέο Δημαρχείο της Πάτρας που πλημμύρισε από τους ανθρώπους που έχουν συνδεδεμένες με αυτό μνήμες από τη λειτουργία του ω . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικώνελέγχων προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6 η ΥΠΕ, σε συνεργασία μετον ΕΟΔΥ.Τη Δευτέρα 20 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοισ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάλθηκε από χθες Σάββατο 18 Μαΐου η λειτουργία του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Ρίου με απόφαση του αρμοδίου Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Τάκη Πετρόπουλου, μετά από καταγγελία πολίτη, περίοικου του γ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με λαμπρότητα εορτάσθη η Κυριακή των Μυροφόρων στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος ετέλεσε την Θεία Λειτουργία στον μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου το
Image
Image

Search