Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη Περιφερειαρχών στο Επιμελητήριο Αχαΐας (ΦΩΤΟ)

Στο πλαίσιο του Θεματικού Συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε το σύνολο των Περιφερειαρχών της χώρας μας. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτων Μαρλαφέκας με την ιδιότητα του Προέδρου του ΕΦΕΠΑΕ, συνεργάζεται στενά με όλους τους Περιφερειάρχες και με αφορμή το Συνέδριο έκανε πολλές και σημαντικές συναντήσεις.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας  Απόστολος Τζιτζικώστας αλλά και ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης επισκέφτηκαν το Επιμελητήριο και συζήτησαν θέματα που αφορούν τις προοπτικές για τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ.

 

Εκφράστηκαν δε πολύ θετικά για την εξαιρετική συνεργασία που έχουν με τον Πρόεδρο Πλάτωνα Μαρλαφέκα, που επίσης τους ενημέρωσε για την δραστηριότητα του Επιμελητηρίου Αχαΐας και για τις δράσεις που υλοποιούνται.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Επιμελητήριο Αχαΐας, τονίζοντας ότι “πρόκειται για ένα από τα καλύτερα και πιο δραστήρια Επιμελητήρια της χώρας, το οποίο πλέον αποτελεί πανελλαδικό παράδειγμα”.

Επίσκεψη Περιφερειαρχών στο Επιμελητήριο Αχαΐας - Φωτό 6

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Πρόεδρος Επιμελητηρίου Έβρου κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πρωτοπόρο πρόγραμμα που υλοποιεί το Επιμελητήριο Αχαΐας για τους οινοποιούς από το 2014 αφού είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει νωρίτερα  την παρουσίαση για το νέο πρόγραμμα προώθησης οίνων ΠΟΠ και ΠΓΕ σε τρίτες χώρες σε οινοποιούς  – μέλη του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Τέλος , ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς εξήρε για άλλη μια φορά την αγαστή συνεργασία που έχει όλα αυτά τα χρόνια με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνα Μαρλαφέκα, από οποιοδήποτε αξίωμα έχει υπηρετήσει.

Στις συναντήσεις παρευρέθηκαν και τα μέλη του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Απόστολος Μάρκος – Οικονομικός Επόπτης , Θεόδωρος Τσούμπελης –  Γενικός Γραμματέας της Διοικητικής Επιτροπής και ο Βασίλης Καλαμαράς – πρόεδρος του τμήματος μεταποίησης.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γνωρίζουμε πως οι πρεμιέρες της Αγγλίας δεν είναι ποτέ το καλύτερο δυνατό τους παιχνίδι σε επίπεδο Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων. Αυτό άλλωστε, αναδεικνύουν και τα αποτελέσματά τους ιστ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

H πρώτη ισοπαλία στο Euro 2024 είναι γεγονός. Η Σλοβενία κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία από την Δανία, με το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στην Στουτγκάρδη να λήγει 1-1 και τον . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ακαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο γυναικών, που αγνοούνται από το πρωί της Παρασκευής.  Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24, πρόκειται για δύο τουρίστριες από . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η περιοδεία των ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού συνεχίζεται και μετά την έκθεση του Conference και του Youth League σε Αίγινα και Κρήτη σειρά θα πάρει η Χίος, η Μυτιλήνη και η . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιου Δήμου Δυτικής Αχαΐας εξέδωσε ψήφισμα για την απώλεια του Διονύση Γκοτσούλια. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, μετά την αναγγελία του θανάτου του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΓΚΟΤΣΟ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πληροφορούμενος τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Δύμης, Διονυσίου Γκοτσούλια, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, δήλωσε τα εξής: «Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Διονύση
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα για τον θάνατο του Βασίλη Βανδαράκη, σε ηλικία 68 ετών. Ο εκλιπών διατηρούσε μαζί με τη σύζυγο του, Ολυμπία, παραδοσιακό καφενείο επί σειρά ετών στην Τριών Ναυάρχων, στο ύψος μεταξύ
Image
Image

Search