Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Βεβήλωσαν και το μνημείο του Νίκου Μπελογιάννη

Το ΚΚΕ Αχαΐας, σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Καταγγέλλουμε τη βεβήλωση του μνημείου του Νίκου Μπελογιάννη στην πλατεία Παντοκράτορα από ναζί-φασίστες.

Καταγγέλλουμε επίσης την αστυνομία για την προσαγωγή στελέχους του ΚΚΕ που βρέθηκε στο χώρο του μνημείου για να καθαρίσει τις σβάστικες.

Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες και αποδεικνύουν ποιοι είναι αυτοί που κάνουν τα στραβά μάτια στους φασίστες και στις θρασύδειλες πράξεις τους.

Οι εργαζόμενοι, η νεολαία, ο λαός, ορθώνουμε αποτελεσματικό τείχος, απέναντι στην ΕΕ, τις αντιδραστικές ιδέες της και το καπιταλιστικό σύστημα που τροφοδοτούν φασιστικές και ακροδεξιές δυνάμεις, αντιλήψεις και πρακτικές.

Καλούμε τους εργαζόμενους και το λαό της πόλης να απομονώσουν τους φασίστες, να καταδικάσουν, με τη δράση και με την ψήφο τους, όλους αυτούς που καλλιεργούν το φασισμό και δίνουν άλλοθι στη δράση του.

φωτογραφία από 902.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Κάτω Αχαΐα αλλα και στην ευρύτερη περιοχή από τον είδηση του θανάτου του Διονύση Γκοτσούλια, που διετέλεσε Δήμαρχος Κ. Αχαϊας από το 1995 έως το 2010.  Ο 69χρονος έχασε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στήν ἱστορική συνοικία τοῦ Βλατεροῦ Πατρῶν, ὑπάρχει Πλατεία, ἡ ὁποία φέρει τό ὂνομα τοῦ Ἣρωα τῆς Ἑλληνικῆς Ἐπαναστάσεως, Ὀδυσσέως Ἀνδρούτσου, ὃπου καί ἡ προτομή του. Κάθε χρόνο στ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα ΓΕΛ οι Πανελλήνιες εξετάσεις έχουν ολοκληρωθεί και από σήμερα Δευτέρα (17.06.2024) αρχίζουν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων και των αγωνισμάτων. Πιο συγκεκριμένα, οι εξετάσ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα το πρωί (17/6) στις 08:00 αναμένεται να μεταφερθεί στα δικαστήρια για την απολογία του,ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται από χθες για ενδοοικογενειακή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Κάτω Αχαΐα αλλα και στην ευρύτερη περιοχή από τον είδηση του θανάτου του Διονύση Γκοτσούλια, που διετέλεσε Δήμαρχος Κ. Αχαϊας από το 1995 έως το 2010.  Ο 69χρονος έχασε τη μάχη με δύσκολη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στήν ἱστορική συνοικία τοῦ Βλατεροῦ Πατρῶν, ὑπάρχει Πλατεία, ἡ ὁποία φέρει τό ὂνομα τοῦ Ἣρωα τῆς Ἑλληνικῆς Ἐπαναστάσεως, Ὀδυσσέως Ἀνδρούτσου, ὃπου καί ἡ προτομή του. Κάθε χρόνο στόν Ἱερό Ναό τοῦ Ἁγίο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε, αποφάσισε να προτείνει στους Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας συγκέντρωση έξω από το Συμβούλιο της
Image
Image

Search