Σημαντική «ανάσα» και ουσιαστική αναβάθμιση στον τομέα της ασφάλειας αναμένεται να λάβει το Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου, έπειτα απ ό τις επίμονες και συντονισμένες παρεμβάσεις του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου.
Όπως έγινε γνωστό, μετά το πάγιο και τεκμηριωμένο αίτημα των τοπικών φορέων, το Υπουργείο άναψε το «πράσινο φως» για την εγκατάσταση πυλών ανίχνευσης μετάλλων, θωρακίζοντας τις εγκαταστάσεις της δικαστικής δομής.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, το κρίσιμο αυτό έργο υποδομής ασφαλείας προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί πλήρως έως το τέλος του έτους, βελτιώνοντας σημαντικά τις συνθήκες εργασίας και πρόσβασης.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της περαιτέρω αναβάθμισης του κτιρίου, έχει προγραμματιστεί η ολοκλήρωση σχετικής μελέτης έως τα τέλη Νοεμβρίου, η οποία θα αφορά τη συμπληρωματική χρηματοδότηση για επιπλέον τεχνικά έργα στο Δικαστικό Μέγαρο.
Πηγή: flamis.gr

