Με τη συμμετοχή Οδηγών από όλη την Ελλάδα ολοκληρώθηκε στην Πάτρα η 40ή Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Συνεργασίας, σε μια ιδιαίτερα σημαντική χρονιά για το ΣΕΟ Τοπικό Τμήμα Πάτρας, καθώς συμπληρώνονται 90 χρόνια Οδηγισμού στην πόλη.
Το τριήμερο περιλάμβανε συναντήσεις, συζητήσεις και εκπαιδευτικές δράσεις, δίνοντας παράλληλα στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα την ιστορία και το Καρναβάλι της Πάτρας.
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε επίσης επίσκεψη στο Μεσολόγγι , ενώ το πρόγραμμα έδωσε έμφαση στη συνεργασία, την ανταλλαγή εμπειριών και τη δημιουργία νέων δεσμών μεταξύ των Οδηγών που ταξίδεψαν από διαφορετικές περιοχές της χώρας.
Η φετινή συνάντηση είχε ιδιαίτερο συμβολισμό για την Πάτρα, καθώς συνέπεσε με τον εορτασμό των 90 χρόνων παρουσίας του Οδηγισμού στην πόλη.
Με την ολοκλήρωση του τριημέρου, το ΣΕΟ Τοπικό Τμήμα Πάτρας ευχαρίστησε τους φορείς και τους ανθρώπους που συνέβαλαν στη διοργάνωση, καθώς και όλους όσοι ταξίδεψαν στην Πάτρα για να συμμετάσχουν στη συνάντηση.
Σε ανάρτησή του, το ΣΕΟ Τοπικό Τμήμα Πάτρας αναφέρει:
«40ή Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Συνεργασίας – Πάτρα 2026
Ένα υπέροχο τριήμερο ολοκληρώθηκε και μας άφησε τις πιο όμορφες αναμνήσεις!
Η Πάτρα είχε τη χαρά να φιλοξενήσει την 40ή Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Συνεργασίας και να υποδεχτεί Οδηγούς από όλη την Ελλάδα, σε μια χρονιά ιδιαίτερα ξεχωριστή για εμάς, καθώς γιορτάζουμε 90 χρόνια Οδηγισμού στην Πάτρα!
Συναντηθήκαμε, συζητήσαμε, εκπαιδευτήκαμε, γνωρίσαμε μαζί την ιστορία και το Καρναβάλι της Πάτρας, ταξιδέψαμε στο Μεσολόγγι, γελάσαμε και δημιουργήσαμε καινούργιες κοινές αναμνήσεις.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φορείς και τους ανθρώπους που μας υποδέχθηκαν, μας στήριξαν και συνέβαλαν στην επιτυχία της Συνάντησης.
Και πάνω απ’ όλα, ευχαριστούμε όλους εσάς που ταξιδέψατε μέχρι την Πάτρα και γιορτάσατε μαζί μας!
Γιατί τα 90 χρόνια είναι γεμάτα αναμνήσεις… και αυτό το τριήμερο μας χάρισε πολλές ακόμη!
Καλή αντάμωση στην 41η!»
Πηγή: flamis.gr

