Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Προσφυγή στη δικαιοσύνη για τους κατοίκους της Ζαχλωρούς και Κέρτεζης για τις διακοπές ρεύματος- Υπέστησαν οικονομική ζημιά

«Παρενέργειες» στην τοπική οικονομία είχε η κακοκαιρία και τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που προκλήθηκαν σε χωριά των Καλαβρύτων μια και επισκέπτες των Χριστουγέννων αναγκάστηκαν να φύγουν. Μετά από τρεις μέρες ήρθε χθες το μεσημέρι το ρεύμα σε Ζαχλωρού και Κέρτεζη. Η διακοπή έγινε την Παρασκευή το απόγευμα και προκλήθηκε από πτώση καλωδίου υψηλής τάσης στην περιοχή της Άνω Ζαχλωρούς. Μέχρι το Σάββατο το βράδυ η βλάβη δεν είχε εντοπιστεί. Την Κυριακή το πρωί στήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική υπηρεσία Καλαβρύτων με την συνδρομή της 6ης ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας Καλαβρύτων και εκχινοιστικό του Δήμου Καλαβρύτων. Η βλάβη εντοπίστηκε και κλήθηκε το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ που το μετέφερε στο σημείο το ερπυστριοφόρο της ΕΜΑΚ και αποκατέστησε την βλάβη αργά το μεσημέρι.

Η ζημιά όμως είχε γίνει. Επί τρεις σχεδόν ημέρες Ζαχλωρού και Κέρτεζη αλλά και άλλα χωριά είχαν παγώσει με τους κατοίκους να είναι σε απόγνωση και τους επισκέπτες που βρέθηκαν εκεί για το εορταστικό τριήμερο να αναγκάζονται να φύγουν. Οι επαγγελματίες της περιοχής δηλώνουν πως θα καταφύγουν στην δικαιοσύνη για να αποδοθούν οι ευθύνες.

Εικόνες όπως τις κατέγραψε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS από την επιχείρηση αποκαταστασης της βλάβης.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η μεγάλη έξοδος του Πάσχα ξεκίνησε ήδη. Από το πρωί της Παρασκευής οι πρώτοι φοιτητές πήραν το δρόμο για τον προορισμό που θα περάσουν τις ημέρες του Πάσχα ενώ δεν είναι λίγες οι ο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δύο βράδια μετά από το επικό πρώτο ματς της σειράς, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός έδωσαν την Παρασκευή (26/4) ακόμα μία εκπληκτική μάχη στο Παλάου Μπλαουγκράνα. Αυτή τη φορά χαμογέλασ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Λέστερ επιστρέφει στην Premier League μία σεζόν έπειτα από τον υποβιβασμό της στην Championship. Οι "αλεπούδες" δεν αγωνίστηκαν, όμως η συντριβή της Λιντς από την ΚΠΡ με 0-4 στο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πολύ σκληρή για να βρεθεί με την “πλάτη στον τοίχο” από το δεύτερο, μόλις, παιχνίδι αποδείχθηκε η Μονακό, που επικράτησε με 93-88 της Φενέρμπαχτσε και ισοφάρισε τη σειρά των playof . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερυμανθείας Τριταίας για τους μαθητές τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 2
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει και συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα θα απουσιάζουν από τα σπίτια τους, να είναι ιδιαίτερα π
Image
Image

Search