Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οικογενειακά επιδόματα 2018: Πού θα γίνουν οι αιτήσεις, πότε θα γίνει η πρώτη πληρωμή

Στον ΟΠΕΚΑ, τον νέο φορέα που θα δημιουργηθεί από τον μετασχηματισμό του ΟΓΑ σε φορέα απονομής των προνοιακών επιδομάτων, θα γίνουν οι αιτήσεις για τα οικογενειακά επιδόματα για το 2018.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Καρέλλας αναφορικά με τα οικογενειακά επιδόματα του πρώην ΟΓΑ είπε πως οι αιτήσεις θα γίνονται μέσω του νέου φορέα, ο οποίος θα αποκτήσει υπόσταση άμεσα, με την κατάθεση του σχετικού νομοσχεδίου και θα αποδίδονται άμεσα.

Όσον αφορά στην πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων, είπε πως θα καταβληθούν τον ερχόμενο Μάρτιο πιθανότατα και η καταβολή τους θα γίνεται κάθε δύο μήνες.

Τέλος, σχετικά με τα προνοιακά επιδόματα είπε πως δεν είναι σίγουρο του πότε θα ξεκινήσει η καταβολή τους, όμως στόχος είναι να έχουν δοθεί όλα τα επιδόματα μέχρι τον Μάρτιο.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το Λαύριο επικράτησε άνετα με 104-66 του Απόλλωνα Πάτρας στο πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Basket League. Το Λαύριο έφτασε σε μια ευρεία νί . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Κηφισιά έγινε η δεύτερη ομάδα που υποβιβάστηκε στη Super League 2, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα (νίκες Παν . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Παναθηναϊκός απέδειξε με τον πιο περίτρανο τρόπο τη μαχητική ψυχή και το μέταλλο του πρωταθλητή. Οι "πράσινες" έφεραν τα πάνω κάτω σε ακόμα ένα παιχνίδι (2-3 σετ από 2-1), πανηγύ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να κάνει σερί νικών και επέστρεψε στις γκέλες με το 1-1 κόντρα στην Μπέρνλι στο "Ολντ Τράφορντ" για την 35η αγωνιστική της Premier League, με συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και της Ομάδας ΕιδικώνΕλέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, συνελήφθησαν δύο 17χρονοι καιένας 21χρονος άνδρας, σε βάρος των οποίων είχε σχηματισ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας τα καταστήματα θα λειτο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο με δύο μηχανές που συγκρούστηκαν στην κάθοδο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πριν το Παμπελοποννησιακό στάδιο, σήμερα στις 7 το πρωί   Αγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες προκλήθηκε η σφ
Image
Image

Search