Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Κούλουμα σε Πλαζ και Νότιο Πάρκο - Πως γιορτάζουν τη σαρακοστή οι Πατρινοί

NEOTEΡΑ

Υπαίθριες ψησταριές σε πολλά σημεία της Πάτρας με τα θαλασσινά, μουσική , και χορός από τη μία πλευρά. Από την άλλη πέταγμα χαρταετού στην Πλαζ ή στο Νότιο Πάρκο. Σε κάθε περίπτωση οι Πατρινοί "τιμούν" την πρώτη ημέρα της Σαρακοστής όπως απαιτεί το έθιμο οικογενειακά και ....σαρακοστιανά.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Σαρακοστιανά εδέσματα, παραδοσιακές μουσικές, χοροί και τραγούδια, αποτελούν το «μενού» των φετινών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων για τον εορτασμό της Καθαρής Δευτέρας.

Η Πλαζ τη Αγυιάς και το Νότιο Πάρκο θα είναι και φέτος το επίκεντρο των εκδηλώσεων . Στην Πλαζ και στο Νότιο Πάρκο οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 12.00 το μεσημέρι.

Την έναρξη των εκδηλώσεων θα κάνει ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης ο οποίος θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό .

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 2018

ΧΩΡΟΣ ΠΛΑΖ

12:00     ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

12.30 – 13.30      XOΡΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ

13:30 έως 17:00  ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΛΑΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΑΠΟ ΜΟΡΑΙΤΙΚΑ, ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΑ, ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ, ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.

ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΙΖΟΥΝ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΙΓΚΟΣ – ΚΛΑΡΙΝΟ

ΑΛΕΞΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ – ΒΙΟΛΙ –  (ΚΑΝΟΝΑΚΙ)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ – ΚΙΘΑΡΑ – ΛΑΟΥΤΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΒΟΥΛΙΑΣ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΡΟΥΣΤΑ

ΧΩΡΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΠΑΡΚΟΥ

12.00 ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ

13.30             ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

14.00     ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΛΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

*ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΩΝ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 12:15

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τέλος στο ανοιξιάτικο διάλειμμα! Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, το σκηνικό αλλάζει από τα μέσα της εβδομάδας, με εμφάνιση τοπικών βροχών - και καταιγίδων σε αρκετές περιοχές - κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας 6 Μαΐου στην Ιόνια Οδό στο ύψος του Λουτρού Αμφιλοχίας στο ρεύμα προς Αντίρριο. Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου έχασε τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Διέκοψε πρόσφατα την λειτουργία του το κατάστημα ειδών αρτοποιίας στην οδό Κορίνθου 253 της Πάτρας (μεταξύ Κολοκοτρώνη και Αγ. Νικολάου) που ανήκε στην αλυσίδα «Παραδοσιακό». Ο χώρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Μεγάλη Παρασκευή, είναι γνωστό πως είναι αφιερωμένη στους νεκρούς, με τους συγγενείς των κεκοιμημένων να επισκέπτονται τα κοιμητήρια προκειμένου να τελέσουν τρισάγιο στη μνήμη τω . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας 6 Μαΐου στην Ιόνια Οδό στο ύψος του Λουτρού Αμφιλοχίας στο ρεύμα προς Αντίρριο. Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου έχασε το έλεγχο του οχήματο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Διέκοψε πρόσφατα την λειτουργία του το κατάστημα ειδών αρτοποιίας στην οδό Κορίνθου 253 της Πάτρας (μεταξύ Κολοκοτρώνη και Αγ. Νικολάου) που ανήκε στην αλυσίδα «Παραδοσιακό». Ο χώρος προς το παρόν παρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Μεγάλη Παρασκευή, είναι γνωστό πως είναι αφιερωμένη στους νεκρούς, με τους συγγενείς των κεκοιμημένων να επισκέπτονται τα κοιμητήρια προκειμένου να τελέσουν τρισάγιο στη μνήμη των αγαπημένων τους πρ
Image
Image

Search