Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ζημιές σε Σούπερ μάρκετ από φωτιά σε παρακείμενο κάδο

Ζημιές ύψους 1.000 ευρώ περίπου στην τζαμαρία προκλήθηκαν στο σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Παπαφλέσσα, μετά την εκδήλωση φωτιάς σε κάδο απορριμμάτων έξω από την επιχείρηση, η οποία επεκτάθηκε στην τζαμαρία του!

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής, με πέντε άνδρες, οι οποίοι έσβησαν τη φωτιά και απέτρεψαν περαιτέρω επέκτασή της στο κατάστημα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε δύο εβδομάδες περίπου εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή της αρχικής φορολογικής δήλωσης για το έτος χρήσης 2023, ενώ περιθώριο μέχρι τις 26/7/2024 έχουν ο φορολογούμενοι για . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Ιταλία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το πιο γρήγορο γκολ που έχει επιτευχθεί σε Euro, κατάφερε εν τέλει να φτάσει στην ανατροπή μέσα σε πέντε λεπτά και να διατηρήσει το υπέρ τη . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 94 ετών, ο πρώην βουλευτής Ιωαννίνων Λευτέρης Καλογιάννης. Ήταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από το 1974 έως το 1993. Την πολιτική του πορεία . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μπορεί στη Χαριλάου Τρικούπη να μην επιβεβαιώνουν τα δημοσιεύματα για προσφυγή σε εσωκομματικές κάλπες, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν τα στελέχη που εκφράζουν τον προβλ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός για φωτιά στον Ρηγανόκαμπο. Στο σημείο σπεύδει μεγάλη δύναμη της ΠΥ ενώ έχει κληθεί και η αστυνομία. 
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  ΝΕΟΤΕΡΑ: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στη Γουμένισσα Καλαβρύτων. Η φωτιά δεν απείλησε σπίτια. Σε επιφυλακή παραμένουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις Πρώτη ενημέρωση: Πυρκαγιά στη Γουμένισσα Καλαβρύτων
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr), για το Σάββα
Image
Image

Search