Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εκκρεμούν οι ιστολογικές εξετάσεις για να λυθεί το μυστήριο θανάτου της Ειρήνης

Άλυτο μυστήριο παραμένει η υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας.

Όσο περνά ο καιρός, απομακρύνεται το ενδεχόμενο να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της άτυχης 44χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων συνηγορούν υπέρ της συγκεκριμένης εκδοχής και η δικογραφία βρίσκεται ήδη στα χέρια του εισαγγελέα.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές κατά το άρθρο της "Espresso", η υπόθεση έχει υποβληθεί στον εισαγγελέα καθώς οι τοξικολογικές εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι διαφορετικό από αυτό που θεωρούν οι αξιωματικοί οι οποίοι προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση. Ότι, δηλαδή, ο θάνατος της αδικοχαμένης μητέρας τριών παιδιών δεν είναι «σκηνοθετημένη αυτοκτονία», όπως υποστηρίζουν οι συγγενείς της, αλλά ότι η ίδια έβαλε τέλος στη ζωή της.

Ωστόσο, για να κλείσει οριστικά η υπόθεση θα πρέπει να βγουν και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

Οι τεχνικοί και οι νομικοί σύμβουλοι που έχει προσλάβει η οικογένεια της άτυχης 44χρονης υποστηρίζουν, πως η προανάκριση συνεχίζεται και ότι η υπόθεση έχει ακόμα πολύ δρόμο. Αυτή την περίοδο γίνεται προσπάθεια να σκιαγραφηθεί το προφίλ του δράστη και να βρεθούν αποδείξεις πως ούτε το μπιτόνι, ούτε το καπάκι του ήταν στο σημείο όπου βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο όταν ξέσπασε η φωτιά.

Οι έρευνες στην λίμνη Τριχωνίδα για τον εντοπισμό του κινητού της Ειρήνης Λαγούση απέβησαν άκαρπες.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

. . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, μιλά για το επεισόδιο ξυλοδαρμού του από τον Κωνσταντίνο Φλώρο έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής την Τετάρτη (24/4). . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Πάτρα υποδέχθηκε την Πέμπτη, 25 Απριλίου, στο Δημαρχείο της, την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων «PARIS 2024» και τιμήθηκε από τον Δήμο Πατρέων σε ειδική εκδήλ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη εργασίας στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών, πραγματοποίησε την Τετάρτη24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, όπου είχε συνάντηση με τον Διευθύνον
Image
Image

Search