Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αίγιο: Βγήκε από το ψυχιατρείο ο 28χρονος που σκότωσε γιαγιά και εγγονάκι - Ο Α. Κούγιας για την δίωξη

Εκτός ψυχιατρείου βρίσκεται ο 28χρονος οδηγός που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο. Ο 28χρονος  οποίος υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και νοσηλευόταν μετά το δυστύχημα. Να σημειώσουμε ότι από το πόρισμα των πραγματογνωμόνων ο οδηγός μπήκε στη μοιραία στροφή με 100 χλμ. Ακόμα το πόρισμα δεν έχει παραδοθεί στις αρχές, ενώ έχει ορισθεί από την πλευρά του οδηγού και τεχνικός σύμβουλος.

Η ποινική δίωξη στον 28χρονο οδηγό ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Ναυτοδικείου και αφορά σε επικίνδυνη οδήγηση, ανθρωποκτονία εξ΄αμελείας, εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, όπως μετέδωσε το Star. Επιπλέον, έχει περιοριστικό όρο αυτόν της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο νεαρός θα απολογηθεί τις επόμενες ημέρες για το τραγικό δυστύχημα στο Αίγιο που έγινε στις 26 Αυγούστου. Είχε σκοτώσει με το αυτοκίνητό του γιαγιά και εγγονάκι μόλις ενός έτους, που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο.

H αντίδραση του Αλέξη Κούγια

«Δεν μου αρέσει να ασκώ υπεράσπιση μέσω των ΜΜΕ. Έχω πληροφορηθεί για τη δίωξη. Αυτά που προβλέπονται από τον νόμο όσον αφορά το κακούργημα, δεν πληρούνται σ’ αυτή την υπόθεση.

Ο καθένας μπορεί να διαβάσει, να ερμηνεύσει και να εφαρμόσει έναν νόμο. Έχουν προκύψει πάντως πολύ ενδιαφέροντα θέματα όσο αφορά την τεχνική πραγματογνωμοσύνη η οποία διαπιστώνει σπουδαίο πρόβλημα στο τιμόνι.

Πηγή: star.gr/newsit.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (25/4) ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ. Ο πρωθυπουργός έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει των ε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το πολιτικό ντόμινο με τις «ορφανές» ψήφους των Σπαρτιατών μετά το «άκυρο» στη συμμετοχή τους στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στις αντιπαραθέσεις μετα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για κάτι τέτοια βράδια τον πήρε, για κάτι τέτοια βράδια πήρε κι αυτός την απόφαση να περάσει στην απέναντι πλευρά του ποταμού και να φορέσει την πράσινη φανέλα. Ο Κώστας Σλούκας έπ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο αγώνας της Ουντινέζε με τη Ρόμα ξεκίνησε στις 14 Απριλίου, ωστόσο διεκόπη στο 71ο λεπτό, καθώς ο Εντικά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και αποφασίστηκε να διακοπεί το ματς. Το σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
Image
Image

Search