Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αχαία : Αυτοψία σε ξενοδοχεία που μπορούν να φιλοξενήσουν μετανάστες

Αυτοψία σε δύο ξενοδοχειακές μονάδες, μια στην Πάτρα και μία στην Δυτική Αχαΐα πραγματοποίησαν χθες στελέχη της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. μαζί με εκπρόσωπο του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης προκειμένου να αξιολογήσουν τις υφιστάμενες υποδομές και να διαπιστώσουν εάν ενδείκνυται για τη φιλοξενία προσφύγων. Σύμφωνα με πληροφορίες  η μια μονάδα βρίσκεται στον αστικό ιστό της Πάτρας και η δεύτερη στην περιοχή της Λακκόπετρας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Και στις δύο περιπτώσεις φέρεται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον οι ιδιοκτήτες μετά την πρόσκληση που εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στις αρχές Οκτώβρη.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

. . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, μιλά για το επεισόδιο ξυλοδαρμού του από τον Κωνσταντίνο Φλώρο έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής την Τετάρτη (24/4). . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
Image
Image

Search