Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

To αστυνομικό δελτίο της ημέρας

                                                           

  Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του  Τελωνειακού Κώδικα  Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 21χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (30) πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

        Συνελήφθη, χθες το πρωί, στα Καραϊικα Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή (500) ευρώ για παράβαση αγορανομικών διατάξεων.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

 

        Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στα Χαλιακιάτικα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης και έξι ναρκωτικά δισκία. Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

 

        Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε όχημα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον δράστη, βρήκαν και κατέσχεσαν  μια συσκευασία, που περιείχε λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους (23,8) γραμμαρίων.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

Σύλληψη τριών  ημεδαπών Ρομά για κλοπή κατά συναυτουργία. Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, τρεις ημεδαποί ηλικίας 25, 20 και 19 ετών, διότι μετέβησαν σε επιχείρηση στο Αγρίνιο,  όπου προέβησαν στην πώληση (20) κιλών χαλκού, τον οποίο είχαν  αφαιρέσει από την  11-11-2019 έως 13-11-2019  από αποθήκη ημεδαπής στο Στράτο Αγρινίου. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι οι δράστες από την 12-11-2019 έως την 13-11-2019  είχαν μεταβεί σε αποθήκη ημεδαπού στα Τριαντέικα Αγρινίου και είχαν αφαιρέσει διάφορα γεωργικά εργαλεία.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

 

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Μεσολόγγι,από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι μετέβη σε τραπεζικό κατάστημα στο Μεσολόγγι και τη στιγμή που μια γυναίκα πραγματοποιούσε ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ, ο δράστης αφαίρεσε από την υποδοχή του μηχανήματος το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ. Σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον 22χρονο βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των (35) ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τέλος στο ανοιξιάτικο διάλειμμα! Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, το σκηνικό αλλάζει από τα μέσα της εβδομάδας, με εμφάνιση τοπικών βροχών - και καταιγίδων σε αρκετές περιοχές - κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας 6 Μαΐου στην Ιόνια Οδό στο ύψος του Λουτρού Αμφιλοχίας στο ρεύμα προς Αντίρριο. Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου έχασε τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Διέκοψε πρόσφατα την λειτουργία του το κατάστημα ειδών αρτοποιίας στην οδό Κορίνθου 253 της Πάτρας (μεταξύ Κολοκοτρώνη και Αγ. Νικολάου) που ανήκε στην αλυσίδα «Παραδοσιακό». Ο χώρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Μεγάλη Παρασκευή, είναι γνωστό πως είναι αφιερωμένη στους νεκρούς, με τους συγγενείς των κεκοιμημένων να επισκέπτονται τα κοιμητήρια προκειμένου να τελέσουν τρισάγιο στη μνήμη τω . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας 6 Μαΐου στην Ιόνια Οδό στο ύψος του Λουτρού Αμφιλοχίας στο ρεύμα προς Αντίρριο. Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου έχασε το έλεγχο του οχήματο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Διέκοψε πρόσφατα την λειτουργία του το κατάστημα ειδών αρτοποιίας στην οδό Κορίνθου 253 της Πάτρας (μεταξύ Κολοκοτρώνη και Αγ. Νικολάου) που ανήκε στην αλυσίδα «Παραδοσιακό». Ο χώρος προς το παρόν παρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Μεγάλη Παρασκευή, είναι γνωστό πως είναι αφιερωμένη στους νεκρούς, με τους συγγενείς των κεκοιμημένων να επισκέπτονται τα κοιμητήρια προκειμένου να τελέσουν τρισάγιο στη μνήμη των αγαπημένων τους πρ
Image
Image

Search