Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα- Ρωμανός: Εντοπίστηκαν πρόβατα σε αποσύνθεση- Εστία μόλυνσης για τη περιοχή(φωτο)

Πέντε πρόβατα σε αποσύνθεση εντοπίστηκαν στο Ρωμανό Πατρών σύμφωνα με τις καταγγελίες κατοίκων, οι οποίοι απέστειλαν και τις σχετικές φωτογραφίες. Πρόκειται για ανθυγιεινή εστία στην περιοχή τους όπως τονίζουν.

Συγκεκριμένα αναφέρει κάτοικος της περιοχής:

   Πέντε νεκρά πρόβατα σε προχωρημένη αποσύνθεση κείτονται σε κτήματα αγροτοκαλλιεργειών στον Ρωμανό Πατρών εδώ και πέντε ημέρες, πλησίον της οικιστικής γειτονιάς Ζωοδόχου Πηγής Ρωμανού και του Δάσους του Ρέματος Ρωμανού και βεβαίως αρκετά κοντά σε κατοικίες ανθρώπων. Ένα εκ των νεκρών προβάτων έχει φράξει το Ρέμα Ρωμανού καθώς εγκλωβίστηκε κάτω από μικρό γεφυράκι που βρίσκεται εκεί. Η κατάσταση αυτή εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία καθώς τα έντομα κάνουν σύννεφο στην περιοχή και η δυσοσμία είναι αφόρητη λόγω και των σχετικά υψηλών θερμοκρασιών για την εποχή. Μέχρι ώρας ουδείς γνωρίζει την αιτία θανάτου των προβάτων όπως ουδείς έχει διαχειριστεί το πρόβλημα. Πρέπει άμεσα να καθαριστεί ο χώρος από ειδικό συνεργείο των αρμοδίων υπηρεσιών.

 Υπενθυμίζεται ότι η οικιστική γειτονιά Ζωοδόχου Πηγής Ρωμανού αντιμετωπίζει σειρά προβλημάτων υποβάθμισης και εγκατάλειψης τα οποία έχουν δημοσιευτεί στα πατραϊκά μέσα ενημέρωσης, τα γνωρίζουν οι πάντες αλλά έως τώρα οι αρμόδιοι δεν επιδεικνύουν ενδιαφέρον.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο της νηπιαγωγού Χριστίνας Κοτσίρη, προϊσταμένης του 16ου Νηπιαγωγείου Πατρών, στο οποία και υπηρετούσε τα τ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκε από την Ολομέλεια το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των πολυεπίπεδων επιπτώσεων της κλιματικής αλ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τον 62χρονο στη Νίσυρο ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αποπλάνηση παιδιών, απόπειρα βιασμού, πορνογραφία ανηλίκων και γι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις εκδηλώσεις υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αιτωλοακαρνανία και την Αχαΐα, συμμετείχαν την Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, εκπρόσωποι της Περιφερειακής Αρχής, με επικεφαλής τον Π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο της νηπιαγωγού Χριστίνας Κοτσίρη, προϊσταμένης του 16ου Νηπιαγωγείου Πατρών, στο οποία και υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια.Ο Δή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις εκδηλώσεις υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αιτωλοακαρνανία και την Αχαΐα, συμμετείχαν την Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, εκπρόσωποι της Περιφερειακής Αρχής, με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Δυτικής
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 7π.μ. Θεία Λειτουργία εἰς τόν Ἱερόν Ναόν Παναγίας Ἀλεξιωτίσσης. Τιμή εἰς τόν Ἐθνομάρτυρα Ἱερέα Γεώργιο, τόν σφαγιασθέντα ὑπό τῶν Τούρκων ἐν ὣρᾳ τῆς Θείας Λειτουργίας, τήν Κυριακή τῶ
Image
Image

Search