Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Ψυχική Υγεία - Νέες Τεχνολογίες» στην Αγορά Αργύρη

Το Κλινικό Παρατηρητήριο για τη Διαγνωστική Εκτίμηση και Αντιμετώπιση των Εξαρτήσεων και του Εθισμού στο Διαδίκτυο και το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με το Π.Α.Σ.Γ Καλλιπάτειρα, το ΚΕΘΕΑ, τα Παιδικά Χωριά SOS και την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων σας προσκαλούν στις εργασίες του 2ου Διήμερου Διεπιστημονικού Συμποσίου «Ψυχική Υγεία - Νέες Τεχνολογίες- Δικαιώματα του Παιδιού» που θα διεξαχθεί στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2019 στο Πολυχώρο Αγορά Αργύρη.

Στο Συμπόσιο θα εισηγηθούν περισσότεροι από 30 επιστήμονες στο χώρο της Ψυχικής Υγείας, της Παιδικής Προστασίας και των Νέων Τεχνολογιών, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να αναδείξουν καινοτόμες πρακτικές και τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την καλύτερη και σε ευρύ φάσμα υποστήριξη των παιδιών και νέων σε έναν διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο. 

Οι θεματικές ενότητες που περιλαμβάνει το Συμπόσιο αφορούν τους παρακάτω τομείς:

Ψυχική Υγεία: Προοπτικές στην Οικονομική Κρίση

Ανθρώπινα Δικαιώματα

Διαχείριση των Ψυχικών Διαταραχών

Παρενόχληση-Εκφοβισμός στο Διαδίκτυο

Παιχνίδια και Εθισμός στο Διαδίκτυο

Ο Ρόλος των Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση και στη Ψυχική Υγεία

Νέες Τεχνολογίες και Δικαιώματα του Παιδιού

Τα Δικαιώματα του Παιδιού στη Σημερινή Ελλάδα

Συμμετέχουν Φορείς όπως:

Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής Ι.Ε.Π, Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού

Παιδικά χωριά SOS

Συνήγορος του Παιδιού

Το Χαμόγελου του Παιδιού

18 Άνω, Τμήμα Προβληματικής Χρήσης Διαδικτύου 

Τμήμα Εκπαίδευσης, Οργανισμός κατά των Ναρκωτικών  (ΟΚΑΝΑ)  

ΚΕΘΕΑ, Προγράμματα Κύτταρο και Οξυγόνο, Δίκτυο υπηρεσιών πρόληψης

Μονάδα για τη Παιδική Κακοποίηση, Β΄  Παιδιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών

Ιατρικός Σύλλογος Πάτρας

2ο ΚΕΣΥ ΑΧΑΙΑΣ

ΚΛΙΜΑΚΑ

Σ.Ο.Ψ.Υ Σύλλογος για την Ψυχική Υγεία Πάτρας

Διεθνής Αμνηστία – Ελληνικό Τμήμα 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, 16 Απριλίου, η απεργία στα ΜΜΕ«Με κοινή απόφαση των ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ και ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών σε όλα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με γνωστά ονόματα στις ευρωλίστες τους τα οποία ανακοίνωσαν σήμερα (15/4), Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Νέα Αριστερά, μπαίνουν στην μάχη των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Η Ν . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ισοπεδωτικός κόντρα στον Παναθηναϊκό, δεν έχασε ξανά σετ (3-0) και έκανε το 2-0 στους τελικούς της Volley League ανδρών. Οι "ερυθρόλευκοι" . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι δηλώσεις του Σλούκα:Για το ματς: "Είναι ένα σπέσιαλ παιχνίδι, πάντα ιδιαίτερο. Πάντα ένα ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός κρύβει κινδύνους, υπάρχει άγχος και το πρέπει, όπως εί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, 16 Απριλίου, η απεργία στα ΜΜΕ«Με κοινή απόφαση των ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ και ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε την συμμετοχή του Συλλόγου στην κινητοποίηση ενάντια στην ακρίβεια στις 17 Απριλίου. Το Διο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την παραίτησή του από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης υπέβαλλε σήμερα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ηλείας, Δημήτρης Νικολακό
Image
Image

Search