Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Βρέθηκε μέρος των χρημάτων της ληστείας του πρακτορείου Προ-Πο

Nεότερες εξελίξεις στην υπόθεση της ληστείας που έγινε αργά το βράδυ της Κυριακής σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Πάτρα.

Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί  βρήκαν στην πυλωτή διπλανής πολυκατοικίας πεταμένα 610 ευρώ και μερικά δελτία σκρατς. Το πιθανό σενάριο είναι τους έπεσαν κατά την καταδίωξη ή στην προσπάθειά τους να κρυφτούν ώστε να χαθούν τα ίχνη τους, διότι στο μεταξύ η δράση τους έγινε αντιληπτή από περιοίκους αλλά και από τις φωνές πολιτών που κατάλαβαν τί είχε συμβεί. 

 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ποσό που άρπαξαν οι δράστες ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό. Οι αρχές επίσης, εξετάζουν το δίκυκλο που εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή με το οποίο διέφυγαν οι δράστες. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι κλεμμένο. 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το εισόδημα 11,5 ετών, χωρίς να κάνει οποιοδήποτε άλλο έξοδο, θα πρέπει να διαθέσει ένα μισθωτός προκειμένου να αγοράσει ένα σπίτι 60 τ.μ. στην Αθήνα. Παρά το γεγονός ότι η αγορά κ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα (17/5) ο 50χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του χθες το πρωί στο Μενίδι.    Η σαραντάχρονη γυναίκα είχε προχωρήσ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρές αμφιβολίες για το εάν ο πρώην σκηνοθέτης του «Σασμού», που κάθεται στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, μετά από καταγγελία ηθοποιού, έχει διαπράξει το αδ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ηλικία 119 ετών πέθανε το βράδυ της Τρίτης (15.6.2024) η Ειρήνη Μπαρουλάκη, που ήταν και η γηραιότερη γυναίκα της χώρας.Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, η Ειρήνη Μπαρουλάκη ζούσε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το ποσό των 836.411 ευρώ θα διατεθεί για τον εκσυγχρονισμό υποδομών αλλά και για την εγκατάσταση λεωφορείων δημόσιας χρήσης αστικών ΚΤΕΛ στον Νομό Αχαΐας, σύμφωνα με σχετική απόφαση που υπεγράφη από τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024, η 2η Συνάντηση Ενδιαφερόμενων Μερών στις εγκαταστάσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού έργου «Women for Sc
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για σήμερα Παρασκευή 17 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματ
Image
Image

Search