Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας καταδικάζει την επίθεση στην πρώην δημοτική σύμβουλο

Η δημοτική αρχή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, με ανακοίνωσή του καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά τη βάρβαρη επίθεση στο σπίτι πρώην δημοτικής συμβούλου. Υπενθυμίζεται ότι η πρώην δημοτική σύμβουλος και ο σύζυγός της έπεσαν θύματα ληστείας. Οι πέντε δράστες εισέβαλαν ξημερώματα στο σπίτι τους και με απειλές αλλά και με άσκηση ψυχολογικής βίας τους άρπαξαν κοσμήματα και άλλα πολύτιμα είδη. Το ζευγάρι σοκαρίστηκε από το περιστατικό, μάλιστα η γυναίκα παραλίγο να λιποθυμήσει κάποια στιγμή από τα όσα υπέστη.

Οι δράστες ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού όπου φυλάσσονταν πολύτιμα κειμήλια της οικογένειας, ενώ αναστάτωσαν ολόκληρο το σπίτι. Φεύγοντας πήραν όλα τα κινητά ενώ κατέστρεψαν την σταθερή γραμμή του τηλεφώνου και το ρούτερ το ιντερνέτ για να μην μπορούν τα θύματα να καταγγείλουν το συμβάν.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική Αρχή της Δυτικής Αχαΐας:

Πρόκειται για ένα πρωτοφανές περιστατικό ωμής βίας απόλυτα καταδικαστέο, που δεν έχει καμία θέση σε μια ευνομούμενη κοινωνία σαν και αυτή που ζούμε.

Η κατάσταση αυτή, ως συνέχεια ανάλογων περιστατικών, προβληματίζει τους δημότες της δυτικής Αχαΐας και σημειώνει με δυσάρεστο και εμφατικό τρόπο την άμεση υποστήριξη των δυνάμεων τάξης και ασφάλειας τόσο στην Αχαΐα όσο και στη Δυτική Αχαΐα ειδικότερα.

«Είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο δήμαρχος Σπύρος Ν. Μυλωνάς, «και αναμένουμε από την αστυνομία να συλλάβει άμεσα τους δράστες αλλά και από την πολιτεία να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας στην περιοχή».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (25/4) ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ. Ο πρωθυπουργός έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει των ε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το πολιτικό ντόμινο με τις «ορφανές» ψήφους των Σπαρτιατών μετά το «άκυρο» στη συμμετοχή τους στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στις αντιπαραθέσεις μετα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για κάτι τέτοια βράδια τον πήρε, για κάτι τέτοια βράδια πήρε κι αυτός την απόφαση να περάσει στην απέναντι πλευρά του ποταμού και να φορέσει την πράσινη φανέλα. Ο Κώστας Σλούκας έπ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο αγώνας της Ουντινέζε με τη Ρόμα ξεκίνησε στις 14 Απριλίου, ωστόσο διεκόπη στο 71ο λεπτό, καθώς ο Εντικά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και αποφασίστηκε να διακοπεί το ματς. Το σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
Image
Image

Search