Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πλατεία Γεωργίου : Μπήκε η φάντη - Ετοιμάζεται το χριστουγεννιάτικο χωριό !

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τοποθετήθηκε στο κέντρο της Πλατείας Γεωργίου την Παρασκευή το πρωί και το Σάββατο υπό βροχή μάλιστα οι εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων ξεκίνησαν  τον υπόλοιπο στολισμό ενόψει των Χριστουγέννων.Όλες οι κατασκευές έγιναν στα εργαστήρια του Δήμου από τους ίδιους τους εργαζόμενους. Παρόντες στις εργασίες, σήμερα στην πλατεία Γεωργίου, ήταν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Μελάς. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για την δουλειά τους και τους ευχήθηκε καλές γιορτές. Διάκοσμος θα τοποθετηθεί σήμερα και αύριο και στις πλατείες Εθνικής Αντίστασης (πρώην Όλγας) και Τριών Συμμάχων, ενώ ήδη από προχθές είχε ξεκινήσει η τοποθέτηση του γιορτινού γραμμικού φωτισμού στην οδό Παντανάσσης. 

Τα εγκαίνια του χριστουγεννιάτικου χωριού θα γίνουν την Τρίτη 10 Δεκέμβρη με παράλληλες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων. Ο Δήμος με τον Πολιτιστικό Οργανισμό έχουν προγραμματίσει στολισμό και εκδηλώσεις και σε άλλες πλατείες και οδούς της πόλης και στις συνοικίες, όπως η πλατεία στην περιοχή του γηπέδου της Παναχαϊκής, και η πλατεία στις εργατικές κατοικίες Ταραμπούρα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Αθηνών ο αντιεξουσιαστής από την Πάτρα ο οποίος είχε συλληφθεί προ ημερών με την κατηγορία της συμμετοχής του σε τρομοκρα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 7π.μ. Θεία Λειτουργία εἰς τόν Ἱερόν Ναόν Παναγίας Ἀλεξιωτίσσης. Τιμή εἰς τόν Ἐθνομάρτυρα Ἱερέα Γεώργιο, τόν σφαγιασθέντα ὑπό τῶν Τούρκων ἐν ὣρᾳ τῆς Θείας Λειτουρ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 2 το μεσημέρι στην οδό Ιωνίας στην Πάτρα. Δίκυκλο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα το μηχανάκι να βρεθεί πάνω στο καπό του ΙΧ. Τραυματίστ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Τι δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος κατά την άφιξή του στο Δήλεσι, όπου πραγματοποιεί κοινή επίσκεψη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σε δομές τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 7π.μ. Θεία Λειτουργία εἰς τόν Ἱερόν Ναόν Παναγίας Ἀλεξιωτίσσης. Τιμή εἰς τόν Ἐθνομάρτυρα Ἱερέα Γεώργιο, τόν σφαγιασθέντα ὑπό τῶν Τούρκων ἐν ὣρᾳ τῆς Θείας Λειτουργίας, τήν Κυριακή τῶ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε προσαγωγές νεαρών ατόμων προχώρησε στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής η Αστυνομία έξω από το χώρο του Παρατήματος στην οδό Κορίνθου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτή την ώρα επικρατεί έντασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα απατεώνα έπεσε ηλικιωμένη με αποτέλεσμα να χάσει χιλιάδες ευρώ! H ηλικιωμένη γυναίκα, που διαμένει στο Αίγιο, δέχθηκε χθες τηλεφώνημα από άτομο που ισχυρίστηκε πως η κόρη της είχε τραυματιστεί κ
Image
Image

Search