Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συγκίνησε το αντίο της Πόπης Αλιβιζάτου στον Κώστα Μαυροειδή

Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης κηδεύτηκε στις 2 το μεσημέρι της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου 2019 στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στο Β΄Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών ο Κωνσταντίνος Μαυροειδής  που πέθανε αιφνίδια στα 58 χρόνια του. Πολλά ήταν τα στεφάνια που κατατέθηκαν στη μνήμη του Πατρινού δημιουργού που πραγματικά άφησε την σφραγίδα του χρόνια τώρα στο Πατρινό Καρναβάλι μέσα από το γκρουπ του και τα περίτεχνα και πάντοτε καλοφτιαγμένα άρματα του.

 Από τις καλύτερες εμφανίσεις του γκρουπ του ήταν η θρυλική πλέον «Γαλέρα». Στην κηδεία του συγκίνησαν τα λόγια της Πόπης Αλιβιζάτου, συνάδελφου του, καρναβαλίστριας, η οποία χαρακτήρισε τον εκλιπόντα ως φασαριόζο, δραστήριο, ανατρεπτικό παράτολμο, έναν δημιουργό που ότι περνούσε από την φαντασία του γινόταν πραγματικότητα.

Ακολουθεί αναλυτικά ο επικήδειος της Πόπης Αλιβιζάτου: "Αγαπημένε μας Κώστα, από τον δημιουργικό χώρο του ΑΣΟ μέχρι εδώ, δεν είναι απόσταση μερικών χιλιομέτρων. Είναι η απεραντοσύνη, που θα μας χωρίσει. Δεν είχε ποτέ περάσει από το μυαλό μου ότι θα στεκόμουν εδώ για να σε αποχαιρετίσω, εκπροσωπώντας τον ΑΣΟ και τα πληρώματα του Καρναβαλιού. Φτάσαμε ως εδώ, για να συνειδητοποιήσουμε ότι τελειώνουν τα πειράγματα μεταξύ μας, ότι τελειώνει η συγκατοίκηση στον ΑΣΟ και η συνδημιουργία.

Μέσα από ανατροπές γνωριστήκαμε, δεθήκαμε, τσακωθήκαμε και αγαπηθήκαμε. Μέσα από τέτοιες  διαδικασίες και από όμορφες στιγμές γίναμε ένα και από αυτό το ένα, φεύγει σήμερα, ακόμα ένα κομμάτι. Όπου σε χρειαζόμασταν σε βρίσκαμε δίπλα μας, να μας καθοδηγείς με την εμπειρία σου και να προστρέχεις στα δύσκολα.

 Φασαριόζος, δραστήριος, ανατρεπτικός, παράτολμος, ο δημιουργός που ό,τι περνούσε από τη φαντασία του, το έκανε πραγματικότητα. Δεν υπήρχαν εμπόδια στην ολοκλήρωση των σχεδίων σου, δεν υπήρχαν πόρτες, τοίχοι, διαστάσεις. Τα ξεπερνούσες όλα και στο τέλος, δεν μας ξάφνιαζες πια, γιατί όλα τα περιμέναμε από σένα. Όλα, εκτός από αυτό, σήμερα.

 Να ξέρεις ότι ο νους μας και η καρδιά μας, γεμίζει τις τσέπες σου με κομφετί και σερπαντίνες και με άπειρα μηνύματα για τους φίλους που έχουν ήδη φύγει και σε περιμένουν σε άλλους κόσμους, σε άλλες πλατείες, για άλλες παρελάσεις. Εμείς, θα σε σκεφτόμαστε με χρώματα, πυροτεχνήματα και μουσική. Η αγάπη όλων μας θα σε συνοδεύει".

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγάλη ένταση επικράτησε στην Ολομέλεια της Βουλής στη λήξη της ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς βουλευτές της ΝΔ κατήγγειλαν ότι η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Προκαταρκτική έκθεση που συνέταξε ο στρατός του Ιράν ανέφερε ότι δεν έχουν βρεθεί αποδεικτικά στοιχεία για εγκληματική ενέργεια ή επίθεση μέχρι στιγμής στις έρευνες για τη συντριβή . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απίστευτες σκηνές έξω από την Uber Arena με οπαδούς του Παναθηναϊκού να τραυματίζονται, φίλο του Ολυμπιακού να χτυπάει και γυναίκα σεκιούριτι να ποδοπατείται! Η προκλητική απουσία . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα από 20 άτομα τραυματίστηκαν στη σπονδυλική στήλη στην πτήση SQ321 της Singapore Airlines, ενώ μία Βρετανίδα έμεινε παράλυτη από τη μέση και κάτω. Πιο συγκεκριμέν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Σάββατο 25 Μαΐου από τις 11 π.μ. έως τη 1 μ.μ. το νέοΔημαρχείο της Πάτρας, θα είναι ανοικτό και θα υποδεχθεί τουςδημότες που θέλουν να το επισκεφτούν και να γνωρίσουν τις υπηρεσίεςτου.  «Το ιστορι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΜΑΚ είναι σε εξέλιξη προκειμένου να διασωθούν δύο άτομα που είναι εγκλωβισμένα στην περιοχή Κορυφή Ανάληψης στην Λάμπεια Δίβρης Ηλείας. Πιό συγκεκριμένα μαζί με άνδρες της Πυρο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες αποκατάστασης βλάβης στην κεντρική Δεξαμενή του Ρωμανού, θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 27 Μαΐου.  Λόγω των εργασιών θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης τη συγκεκριμένη μέρα, στην ίδια περιοχή,
Image
Image

Search