Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σπιράλ: Στις 21 Δεκεμβρίου οι πρώτες εκλογές

 Το επόμενο Σάββατο 21 Δεκεμβρίου τα μέλη της παράταξης «Σπιράλ» θα εκλέξουν τα πολιτικά όργανα.

 

Στον απόηχο του Ιδρυτικού Συνεδρίου, οι εγγραφές νέων μελών συνεχίζονται και η Ολομέλεια της δημοτικής παράταξης αθροίζει πλέον εκατοντάδες πατρινούς δημότες. Τα ιδρυτικά μέλη του σπιράλ και ο επικεφαλής του, Πέτρος Ψωμάς, χαιρετίζουν με ενθουσιασμό την ανταπόκριση της κοινωνίας στο δημόσιο κάλεσμα και αντιμετωπίζουν με αίσθημα ευθύνης το μεγάλωμα της αυτοδιοικητικής τους κίνησης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Στο 10,2% διαμορφώθηκε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα τον Μάρτιο εφέτος, έναντι του αναθεωρημένου προς τα άνω 11,4% τον Μάρτιο 2023 και του αναθεωρημένου προς τα κάτω 10,8% τον . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Παρενέβη χθες ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον δημόσιο διάλογο γύρω από τις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας στα αμερικανικά πανεπιστήμια, επισημαίνοντας ότι οι αρχές επι . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Στα τελευταία στάδια των τεστ πριν την ένταξή του στον στόλο της Κίνας εισέρχεται το νέο υπερσύγχρονο αεροπλανοφόρο Fujian, το οποίο καθελκύστηκε το 2022. Το Fujian ξεκίνησε τηνΤ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ώρα να αποδείξει ο κ. Μητσοτάκης αν είναι με την κοινωνία ή με τους κερδοσκόπους, δήλωσε η γραμματέας της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θεοδώρα Τζάκρη  Με την πρόταση νό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από τον πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, που τον κατηγορεί πως παραβίασε κανόνες της Εκκλησίας και συναντήθηκε με τον «αφορισμένο» (όπως ο ίδιο τον αποκαλεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών αναφέρονται τα εξής: Το Διοικητικό Συμβούλιο στηρίζει ομόφωνα τις αποφάσεις των περιφερειακών ενώσεων εργαστηριακών ιατρών για τον περιορισμό της λειτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται τα εξής: Συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών και των οικογ
Image
Image

Search