Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Στις 3 Φεβρουαρίου… με προαστιακό στην Κ. Αχαϊα

Στις… ράγες μπαίνει ο προαστιακός από την Πάτρα έως την Κ. Αχαϊα, με τις πληροφορίες  να κάνουν λόγο για την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, με πιθανότερη ημέρα τη Δευτέρα 3 του μήνα. Ένα έργο που προεκλογικά πολύδιαφημίστηκε, με δοκιμαστικά μάλιστα δρομολόγια, χωρίς ωστόσο οι συνθήκες να ήταν ώριμες παρά τις υποσχέσεις για έναρξη των δρομολογίων αρχές του καλοκαιριού, προετοιμάζεται να δοθεί στους πολίτες.

Όπως επιβεβαιώνει ο Αχαιός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Κ. Σπηλιόπουλος, το θέμα λύνεται. Τα δρομολόγια σταδιακά θα αυξηθούν, με φόντο το καλοκαίρι, αφού τότε η ζήτηση θα είναι ακόμη πιο μεγάλη.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε από ανακοπή σήμερα στις 07:30 στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» που νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα η γυναίκα του Μανώλη Μαυρομμάτη. Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι είχε τραυματιστε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, δύο άτομα (άνδρας - μια γυναίκα), διότι αφαίρεσαν από παγκάρι Ιεράς Μονής το χρηματι . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο περιθώριο του συνεδρίου του Economist και της ΓΣΕΒΕΕ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, συναντήθηκε με τον πρώην Πρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι στο πλαίσιο διεξαγωγής του «Αθλητικού Αγώνα Τροχοπέδιλων στα Βραχνέικα», την Κυριακή 26-5-202 . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, δύο άτομα (άνδρας - μια γυναίκα), διότι αφαίρεσαν από παγκάρι Ιεράς Μονής το χρηματικό ποσό των εξήντα ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι στο πλαίσιο διεξαγωγής του «Αθλητικού Αγώνα Τροχοπέδιλων στα Βραχνέικα», την Κυριακή 26-5-2024, το πρωί, θα πραγμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ελαφρά -ευτυχώς- τραύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μία γυναίκα μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών, στο ύψος των Χανακίων Ηλείας. Σύμφων
Image
Image

Search