Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΜΕ Αχαΐας: Οι πολιτικές του Υπ. Παιδείας σκοτώνουν τους εκπαιδευτικούς - Παράσταση διαμαρτυρίας

Παράσταση διαμαρτυρίας διοργανώνουν την Παρασκευή στις 17 Ιανουαρίου, στις 12.30 το μεσημέρι μπροστά από τα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος, η ΕΛΜΕ Αχαΐας, μαζί με όλες τις υπόλοιπες ΕΛΜΕ της Περιφέρειας, μετά και το τραγικό δυστύχημα που έγινε στην Πατρών Πύργου που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο καθηγητών. 

Στόχος της κινητοποίησης αυτής των καθηγητών είναι να τεθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν τους συναδέλφους τους και ένα από αυτά, ίσως το κυριότερο, που απασχολεί πλέον τον κόσμο της εκπαίδευσης, έχει να κάνει με το μέτρο του "εκπαιδευτικού - δρομέα", ένα πρόβλημα που είναι διαχρονικό, το γνωρίζει καλά η πολιτεία και που έχει πολλές φορές ως αποτέλεσμα τέτοια τραγικά περιστατικά σαν και αυτό που στοίχισε την ζωή στους Δημήτρη Βασιλακόπουλο και Νίκο Ρόδη.

Ο πρόεδρος της Α' ΕΛΜΕ Αχαΐας, κ. Ψαρράς: "Καλούμε όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς να δώσουν το παρών στην παράσταση διαμαρτυρίας που θα κάνουμε την Παρασκευή. Διεκδικούμε όλα τα παραπάνω που σας ανέφερα, να μην χαθούν άλλοι συνάδελφοι μας, και ελπίζουμε επιτέλους κάποια στιγμή να ιδρώσουν τα αυτιά των αρμοδίων". "Σκοτωνόμαστε στους δρόμους για μισθό φτώχειας και μισό" έλεγαν νεαροί καθηγητές που υπόκεινται καθημερινά αυτό το μαρτύριο, όταν έμαθαν το τραγικό γεγονός του θανάτου των δύο συναδέλφων τους.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

  Σκόνη, ζέστη και λασποβροχή είναι το «τρίπτυχο» που «κουβάλησε» ο υποτροπικός αεροχείμαρρος επηρεάζοντας τη χώρα από σήμερα (17/5), ενώ το φαινόμενο της αφρικανικής σκόνης ανα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Σαουθάμπτον έγινε η δεύτερη ομάδα μετά την Λιντς που έκλεισε θέση για το Γουέμπλεϊ και τον τελικό ανόδου στην Premier League που θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου μετά την επικράτηση τη . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Φιορεντίνα 12 μέρες πριν τον μεγάλο τελικό της OPAP Arena κόντρα στον Ολυμπιακό αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με τη Νάπολι, σε ένα χορταστικό ματς που άφησε αμφότερες απογοητευμένες . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Μίλωνας είναι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την άνοδο στη Stoiximan Basket League, καθώς κατέκτησε την Elite League, μετά την επικράτηση στο ντέρμπι της Νέας Σμύρνης με 87-79 επί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε πρόωρα από τη ζωή ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ο Στέλιος Σαφαρίκας, έπειτα από γενναία μάχη με σοβαρή ασθένεια, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.Η δυσάρεστη είδηση σκόρπισε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην άσκηση με την ονομασία «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2024», που διοργάνωσε η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Δυτικής Ελλάδος έδωσε το παρών ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης, ο οποίος προσπαθεί να ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης θα υποδεχθεί  αύριο Σάββατο στο νέο Δημαρχείο από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, εκείνους που έζησαν το κτήριο του παλαιού Αρσακείου ως μαθητές, εκπαιδευτικοί
Image
Image

Search